10 redenen waarom je geen blog moet beginnen
Anders

De gekste zoektermen waarop mijn blog wordt gevonden

Het leek me wel weer leuk om een zoektermen artikel te schrijven. Af en toe zie ik de gekste zoektermen voorbij komen, en dan vraag ik mezelf wel eens af hoe ze dan op mijn blog terecht komen. Ik ging weer op onderzoek uit, en zette de gekste zoektermen van LiefsCarolien op een rijtje.

Soms dan is het gewoon heel leuk om te zien hoe mensen op jou blog terecht komen. Maar als er dan zoektermen voorbij komen waarover je nog nooit iets geschreven hebt, dan wordt het voor mij heel mysterieus. Ik maakte een lijstje met de gekste zoektermen die ik de afgelopen maanden voorbij zag komen op mijn blog. Daarbij lijkt het me leuk om dit 2 keer per jaar als vast artikel te gaan schrijven. Niet vaker, want dan wordt het niet leuk meer om te lezen. En ik wil de mensen een kans geven om een hele gekke zoekterm te creëren.

Gekste zoektermen op LiefsCarolien.nl

– haar sneller laten groeien kruidvat
– appelbollen te veelvocht
– milka senseo pads bestellen
– rijexamen om 8 uur s morgens
– ps nagellak wiy
– simpele aquarium vissen
– wat behoort tot uizet
– waar is een planning handig voor
– broodjes met jam en poedersuiker recept
– waarom is het oortje van een beker in de magnetron gloeiend heet
– slagharen kleine kinderen
– nat pak ondergelopen
– wat kun je doen als het regent met 1 hand
– guppies en kikkervisjes samen in een aquarium
– welk masker is goed voor oneffenheden

Dit waren tussen alle zoektermen wel de meeste gekke en grappigste die ik tegen kwam. Sommige zoektermen vind ik nog niet eens zo raar, want die zijn misschien wel genoemd in een artikel. Maar bij andere zoektermen heb ik echt zo iets van ‘Hoe komen ze op mijn blog’? Zoals de zoekterm ‘Waarom is het oortje van een beker in de magnetron gloeiend heet’, haha, nou ik weet zeker dat ik dat nog nooit in een artikel heb verteld. Eerlijk gezegd heb ik ook geen idee waarom het oortje warm wordt.

Vraag: Wat zijn jou gekste zoektermen die je tegen kwam op je blog?