De blog bijbel – voor de beginnende blogger!

de blogbijbel

Dit boek over bloggen stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Maar sinds ik een bibliotheekpas heb kon ik hem lenen via de lokale bibliotheek. Wat ik van het boek vind en waarom ik als ervaren blogger blij ben dat ik het boek niet heb gekocht?

Als je al blogt of net als mij al ruim 5 jaar dan heb je in die periode ook heel veel ervaring opgedaan. Je bent dan al meer ervaren en aan de standaard beginners tips heb je niet veel omdat je die al kent of beheerst. Maar ben je een beginnende blogger die korter dan 1 jaar blogt dan is dit boek zeker iets voor jou!

Het informatie boek voor de beginnende blogger!

de blogbijbel
Het boek staat vol met inspirerende informatie voor als je net gestart bent met je blog of hebt besloten te gaan bloggen. Praktische tips wisselen zich af met do’s en dont’s. Het fleurige roze design binnen in het boek leest erg prettig al vind ik wel dat het boek zich behoorlijk richt op jonge meiden. Het leest snel weg en in een half uurtje ben je door het boek heen. Totaal heeft het boek 80 bladzijdes die echt bedoelt zijn voor de beginnende blogger. Voor mij stond er geen nieuwe informatie in het boek wat ik toch wel een beetje jammer vond, maar ik was wel onwijs opgelucht dat ik het boek niet had gekocht maar had geleend in de bibliotheek in onze stad.
de blogbijbel
De verschillende hoofdstukken kunnen als een leidraad zijn als je wilt bloggen maar niet goed weet hoe je moet starten en waar je allemaal aan moet denken. Het kleine compacte boekje neem je makkelijk mee in je handtas, schooltas of handbagage koffer. Het boekje is bij Bol.com te koop voor 10euro.

Wil je meer informatie voor de iets meer ervaren blogger dan raad ik het boek ‘Bloggen doe ik zo!’ die zowel als ebook als boek te koop is voor 10 euro en 15 euro per stuk. Kijk eens onder het kopje Webshop om te kijken waar het boek/ebook precies over gaat en wat je kunt verwachten.

Kende jij de blog bijbel al? En denk jij eraan om dit boek te kopen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “De blog bijbel – voor de beginnende blogger!

Comments are closed.