De beste budget dagcremes

Balea verzorgende gezichtscreme

Ik heb inmiddels zoveel budget dagcrèmes uitgeprobeerd dat ik hier makkelijk een artikel mee vol kan schrijven. Maar welke zijn de beste budget dagcremes die ik jou kan aanbevelen? Omdat er ook hele goede producten zijn, die geen hoofdprijs hoeven te kosten. Hierbij mijn aanbevelen voor jou, ken jij deze budget varianten al?

In de tijd dat ik nu aan het bloggen ben, heb ik al aardig wat dagcrèmes uitgeprobeerd. Van hele dure, tot de budget varianten. Omdat het natuurlijk fijn is als je wat centjes overhoudt, maar wel een goed product wil heb ik dit artikel voor jou geschreven. Zelf wil ik graag op een budget manier leven, omdat ik er van overtuigd ben dat producten helemaal niet zo duur hoeven te zijn voor kwaliteit. Daarbij ben ik ook een spaar freak, en spaar ik voor vele verschillende doelen. Altijd leuk om dat op deze manier net even wat sneller voor elkaar te krijgen.

Beste budget dagcremes

Alle budget dagcrèmes die ik deel in dit artikel heb ik zelf al eens of meerdere keren gekocht, en zelfs al een artikel van geschreven voor mijn blog. Handig om ook steeds wat meer informatie te hebben van de desbetreffende dagcreme.

Kruidvat Hydro dagcreme
De kruidvat zit geloof ik in elke stad wel, en is daaro makkelijk aan te schaffen. Ze hebben een redelijk budget huismerk, waaronder deze Hydro valt. Perfect voor de droge huid.

Balea Aqua gezichtscreme
Deze gezichtscreme van Balea is super goedkoop. Balea koop je bij de DM drogist in Duitsland. Super cheap maar wel met een goede werking.

Balea verzorgende gezichtscreme
Deze creme is perfect voor als je gezicht net even wat meer verzorging nodig heeft. Ook deze koop je bij de DM drogist in Duitsland.

Kruidvat dagcreme sensitive
Ook deze creme van Kruidvat is voor de gevoelige huid, en zorgt ervoor dat je huid minder heftig reageert op gevaren van buitenaf. Daarbij neemt het de roodheid weg wat natuurlijk wel net zo fijn in.

Al deze 4 dagcrèmes zijn budget en zeer betaalbaar. Daarnaast ook makkelijk te verkrijgen en vaak met een redelijke hoeveelheid voorraad. Zelf gebruik ik de laatste maanden voornamelijk de Balea cremes daar ik deze heb ingeslagen in Duitsland. Shoppen bij de DM drogist is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook nog eens heel leuk. Geen mogelijkheid om naar Duitsland te gaan, ga dan eens lekker neuzen bij de Kruidvat naar budget cremes. Er is genoeg keuze voor elke huid type.

Gebruik jij wel eens budget producten? En wat is jou favoriete budget product?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.