De best gelezen artikelen van 2019!

Zo aan het einde van het kalender jaar terugblikken op hoe een jaar was en wat misschien het volgende jaar beter kan. Heerlijk vind ik dat, het levert mij de nodige inspiratie op en daarom gaan we ook eens even terug blikken op de best gelezen artikelen van 2019. Wat vonden jullie tof om te lezen?

Er werden een heleboel artikelen gelezen in 2019, een record aantal bezoekers kwamen er op mijn blog en vergeleken met een jaar geleden had ik precies dubbele cijfers. Het was een prachtig jaar met veel groei, dankzij jullie! Wat zijn de best gelezen artikelen van 2019?

Welke artikelen lazen jullie massaal?

De 10 best gelezen artikelen van 2019:
1. Time for tea – werk halveren en veel pijn
2. Kerstpakket winactie 3&4 Feel special today
3. Kruidvat zonneblaasjesgel – ook voor zonneallergie
4. Balea Bodyfit Cellulite – gel creme serum
5. Tips tegen een herfstdip!
6. 19 plekken die ik eens wil bezoeken (buiten europa)
7. Origineel cadeau voor de feestdagen!
8. De mooiste wandelroutes in Duitsland
9. The Christmas show – de must see voor de feestdagen!
10. Wat kun je doen in de zomervakantie?

Wat mij vooral op viel aan deze lijst met best gelezen artikelen is dat er ook best wel wat travel gerelateerde artikelen tussen stonden. Dit bewijst maar weer hoe leuk jullie deze onderwerpen vinden en geeft mij weer een boost om door te gaan hiermee. Begin 2019 besloot ik namelijk om dit onderwerp toe te voegen aan mijn blog om te kijken of jullie dit misschien leuk zouden vinden. Niets bleek minder waar, want er staan zelfs 3 van dit soort artikelen in de top 10. En zelfs 9 in de top 20 als ik nog even verder kijk.

Wat kun je verwachten van 2020?

Eerder deelde ik al even dat er bij een aantal artikelen wat veranderingen komen maar de onderwerpen zoals ik ze nu deel op mijn blog blijven zoals ze zijn.

Je kunt dus met een gerust hart lezen over:
– Inner beauty (alles over beauty behalve make-up!)
– Fashion (outfits, tips en tricks)
– Travel (vakantie tips, bezienswaardigheden etc)
– Lifestyle (knutselen, moestuin, tips en tricks, eten/koken/bakken)
– Persoonlijk (uiteraard mijn Time for tea verhalen met soms artikelen over Leven met Crohn)

Wel ga ik achter de schermen flink aan de slag om het allemaal een beetje makkelijker en beter te maken. Zo wil ik mijn verweesde artikelen verder gaan aanpakken, de SEO verbeteren, beter plannen, vooruit werken en nog meer leuke dingen bedenken. Ik ben er klaar voor, dat 2020 een nog beter jaar mag worden dan 2019. (Zou dat kunnen?)

Wat vond jij het leukste om te lezen op LiefsCarolien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “De best gelezen artikelen van 2019!

Comments are closed.