visitekaartjes
Anders

De 5 Best gelezen artikelen

Als blogger zijnde moet je af en toe gewoon eens de statistieken in duiken. Dat deed ik ook afgelopen week, en daar kwamen een aantal verrassende dingen naar boven. Eigenlijk was ik echt verbaasd, en had ik het niet verwacht. Daarom vond ik het een goed idee om daar een artikel over te schrijven. De 5 best gelezen artikelen op mijn blog in de afgelopen 3 maanden.

De 5 best gelezen artikelen?

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de laatste 6 tot 7 maanden nog nauwelijks tussen de statistieken van mijn blog heb gekeken. Puur omdat ik dit zelf los wilde laten, en gewoon wilde genieten van het bloggen. Mijn ding doen, zonder af te vragen of anderen het wel leuk vonden. Dat lukte aardig goed, tot afgelopen week. Ik kreeg een melding van wordpress dat mijn statistieken door het plafond heen gingen. Zo nieuwsgierig als ik was klikte ik het berichtje aan en kwam bij de statistieken pagina. Tot mijn verbazing werd ik ineens erg goed gevonden door Google, en met name bij mijn oudere berichten (lees berichten van 2015 en eerder). Dat verbaasde mij. Want ik had immers nog niets aan deze berichten gedaan. (geen SEO toegepast) Natuurlijk wil ik de 5 artikelen die er uit sprongen de afgelopen 3 maanden graag met jullie delen. Wie weet ken jij deze artikelen al, of niet en wil je graag zien waarom dit ineens veel bezocht wordt.

De populairste artikelen de afgelopen 3 maanden

Allereest sprong er met kop en schouders het artikel van Yosmo make-up organizer bovenuit. Ik heb hier in februari een artikel over geschreven. Dagelijks vinden zo’n 40 tot 60 mensen dit artikel via Google. Daarnaast komen ook dagelijks redelijk wat mensen af op het artikel van de Kruidvat dagcreme Hydro. Nooit verwacht dat dit artikel zo goed gevonden zou worden. Maar nu het kouder wordt wil iedereen graag hun huid goed verzorgen. En dan misschien wel het leukste artikel die in dit lijstje hoort is de DIY gekleurde eieren met vulling. Ik vond dit zo onwijs gaaf om te maken, en het verbaasd me nog steeds dat veel mensen dit niet kennen. Sinds ik de naam van dit artikel heb veranderd wordt hij ineens een stuk beter gevonden! En dan nog een verzorgingsartikel, namelijk het artikel over de Nivea clear up strips. Destijds vond ik het zo spannend om dit artikel online te zetten. Achteraf lach ik om de foto’s die in een mindere kwaliteit zijn als tegenwoordig. Tijd om maar eens nieuwe foto’s te maken volgens mij! En als laatste wat ik het opvallendste vond is het artikel van Wie is de mol molblog 1. Toen ik deze in de statistieken zag staan wist ik dat ik heel graag weer over WIDM wilde schrijven.

Vraag: Hoe vaak  kijk jij tussen je statistieken? En wordt jij er ook wel eens onzeker van?

4 thoughts on “De 5 Best gelezen artikelen”

 1. Ik vind die statistieken niet zo heel belangrijk.
  Natuurlijk kijk ik er vaker naar, maar ik kijk niet of het terugloopt ofzo..
  Ik heb ook geen idee wat normale statistieken zijn en hoe je je best gelezen artikel kunt terugzoeken hahahaha
  zo erg verdiep ik mij er niet in LoL.
  Ik geef mijzelf al een high five als ik meer dan 100 weergaven op een dag heb 😛

  1. Normale statistieken bestaan niet. Dat is bij iedereen zo verschillend, en daarom is er ook geen richtlijn voor. Best gelezen artikelen kun je per dag/week/maand of per jaar zien bij je statistieken. Je kunt dan zien hoevaak je artikel bekeken/gelezen is, en daar staan de beste van bovenaan. Erg leuk om te zien vind ik. Zeker als het artikelen zijn van vorig jaar die nu nog goed gelezen worden.

 2. De dagcreme heb ik ook! Je yosmo organizer vind ik echt mooi. IK kijk eigenlijk niet echt naar statistieken.

  1. Die dagcreme is echt fijn, haha. Met de Yosmo organizer ben ik ook echt heel erg blij. Hij is zo fijn in gebruik en kan er veel in kwijt! Nu ik steeds serieuzer bezig ben met mn blog kijk ik regelmatig naar mijn statistieken. Meestal eens per week en de eerste dag van de nieuwe maand om mijn groei etc bij te houden in mn blogmap.

Comments are closed.