De 3 soorten schoenen die jij in je kast moet hebben!

stoere boots

Laatst keek ik in mijn schoenenkast en het viel mij op dat ik 3 soorten schoenen in mijn kast heb liggen. Wat mij betreft zijn dit ook dé 3 soorten schoenen die jij in je kast moet hebben liggen! Waarom en welke soorten ik dan bedoel, dat leg ik je graag uit! Misschien heb jij ze onbewust ook wel in de kast liggen.

Natuurlijk kan je nog veel meer soorten schoenen in je kast hebben liggen, maar het viel mij op dat deze 3 soorten eigenlijk ook heel goed van pas komen! Schoenen die je voor elke soort gelegenheid wel kunt gebruiken, of in ieder geval 1 van deze 3 soorten! Een tip; kijk eens bij Schoenenwinkel Donelli voor dé perfecte schoenen! Je vindt daar ook de perfecte dames enkel laarzen.

Dé 3 soorten schoenen

Zelf ben ik best wel een gewoonte dier. Ook met schoenen trek ik vaak dezelfde uit de kast totdat ze echt versleten zijn. Maar het afwisselen tussen deze 3 soorten is zeker de moeite waard. Want met deze 3 soorten schoenen heb je voor elke gelegenheid en elke outfit een paar schoenen liggen en daarnaast kun je ze eindeloos combineren!

1. Sneakers
Wat mij betreft echt dé musthave! Ik draag eerlijk gezegd altijd sneakers. Bijna al mijn outfit foto’s hier op de blog hebben dezelfde soort schoenen. Behalve in de winter als er echt sneeuw ligt, dan laat ik de sneakers in de kast staan. Sneakers zijn eindeloos te combineren, of je nu gaat voor een stoere outfit of een comfortabele outfit. Sneakers kunnen altijd!

2. Enkel laarsjes
De dames enkel laarzen kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Enkel laarsjes zijn super handig om in huis te hebben. Vaak trek ik ze tussen oktober en maart aan als het echt te koud is voor sneakers. Al kunnen we met de huidige temperaturen buiten ook enkel laarsjes dragen bij een outfit met een rokje bijvoorbeeld!

3. Pumps
Iets wat ik echt alleen uit de kast trek voor een zeer speciale gelegenheid zijn pumps. Maar als vrouw zijnde heb je gewoon op zijn minst 1 paar pumps in de kast liggen. Nu ben ik geen held op hakken, maar een paar mooie zwarte pumps die heb ik wel! Je weet nooit wanneer zich een gelegenheid aanbreekt.

Hoe ik enkel laarsjes het liefste combineer?

Natuurlijk kun je dames enkel laarzen op allerlei soorten manieren combineren. De meeste mensen dragen deze schoenen in de herfst of winter, maar wist je dat je ze ook prima in de zomer kunt combineren met een leuke outfit?
Omdat we nu richting de winter gaan, ga ik een aantal tips geven hoe ik ze in de winter het liefste combineer.

– Rokje
Een rokje met daaronder in mijn geval wel een thermolegging of fleece legging. Op het rokje bijvoorbeeld een sweater of een blouse.

– Skinny jeans
Bij het dragen van een skinny jeans leg je heel erg de nadruk op je benen. Door dit te combineren met een enkel laars komt zowel de skinny jeans als de laars heel mooi uit.

Welke outfit je ook kiest, zorg ervoor dat jij je er comfortabel bij voelt. Want dat is het belangrijkste!

En ik ben ook wel heel erg benieuwd of jij je kunt herkennen in de bovenstaande soorten schoenen. Heb jij ze alle 3 ook in de kast liggen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.