Daily concepts | Multi functional soap sponge charcoal

Daily concepts Multi functional soap sponge charcoal

Een zwart houtskool zeepje, klinkt toch best apart? Nou dat is zere multi functional soap sponge charcoal zeker! Het merk Daily concepts was nieuw voor mij, maar na een aantal Goodieboxen ben ik toch wel fan geworden van dit merk. Ken jij dit merk en product nog niet? Ik maak je fan!

De unieke 2 in 1 zeep en spons van Daily concepts zit vol met houtskool. Hoe grappig is het dat je lichaam helemaal zwart kleurt bij gebruik hiervan. De combinatie van body wash met een milde, exfolierende scrub. Deze mix werkt ontgiftend, reinigend en exfolierend en geeft de huid de zachte finish die je kunt gebruiken om niet je haard, maar je inner licht mee aan te steken.

Daily concepts

De producten van Daily concepts zeggen het al een beetje, je kunt ze met een gerust hart elke dag gebruiken. De filosofie achter dit merk is dat ze nadenken (en zelfs zingen!) in de douche, geloven in dat alles altijd net iets beter kan. Klinkt goed toch?

Ingrediënten: Deionized Water (Aqua), Propylen Glycol, Sorbitol, Glycerin, Sodium Palmitate Fatty Acids, Charcoal Activated Pure, Essential Oils, Sodium Lauryl Ether Sulfate, Citrus Extracts Bactericide Antimicrobial Agent, BHT (Butyl Hidroxy Toluene), Polyurethane, Fragrance.

Wat ik van de Multi functional soap sponge charcoal vind?


Je ruikt de geur al best sterk door de verpakking heen, maar eenmaal open gemaakt komt de geur je zeer aangenaam tegemoet. Ik vind het idee van een zeep in een spons stoppen ook echt top, want zo heb je in feite niets meer nodig voor het gebruik. De geur vind ik vrij neutraal, kan voor zowel mannen als vrouwen maar ruikt wel echt heel erg lekker en schuimt ook goed!

Door de spons glijd deze zeep veel minder snel uit je handen als een ‘normale’ zeep. Het is zeer makkelijk in gebruik en kan ook onder de douche gebruikt worden. Omdat het een scrub effect heeft is het in het begin een beetje wennen maar ik vind hem erg prettig in gebruik. Na gebruik van deze multi functional soap sponge charcoal breng ik een vette body lotion aan zodat mij huid gelijk de extra verzorging krijgt die het nodig heeft.

Of ik dit product elke dag zou gebruiken; nee dat dan weer niet. Zou ik het überhaupt wel gebruiken; ja zeker, maar dan eens per week om mijn huid een goede scrub te geven.

Kende jij dit merk al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Daily concepts | Multi functional soap sponge charcoal

Comments are closed.