Daily concepts | exfoliating body scrubber

Daily concepts Exfoliating body scrubber

Ik had al één keer eerder kennis gemaakt met het merk Daily concepts, maar een tijdje geleden zat er een nieuw product van Daily concepts in de Goodiebox. Namelijk de Exfoliating body scrubber een milde body scrubber voor alle huidtypen en perfect voor vakanties! Wat vind ik van deze body scrubber en is hij wel echt zo geschikt voor een gevoelige huid?

Daily concepts maakt een heleboel sponsjes voor onder de douche voor zowel het lichaam als het gezicht. Het maakt de huid goed schoon en is echt een verwennerij voor je lichaam. Wil jij ook dit soort leuke producten uitproberen? Overweeg dan eens een abonnement op de Goodiebox!

Body scrubber van Daily concepts

Deze milde body scrubber voor het lichaam is geschikt voor alle huidtypen. Het is gemaakt van een katoenen natuurlijke basis laag met nylon exfolierende lijnen voor een ideale textuur. De scrubber ligt goed in de hand door de band waardoor het mogelijk is om ook op lastige plekjes te komen. Gebruik de body scrubber met je favoriete douchegel (zo heb je ook geen aparte scrub gel of crème meer nodig!).
Daily concepts Exfoliating body scrubber
Ook leuk om te weten is dat deze scrubber dierproefvrij is, dermatologisch getest en zijn klinisch getest. De producten bevatten SMART Technology, en smart is deze zeker want, de tekst op het label vervaagt na +/- 90 maal gebruik. Op die manier zie je precies wanneer het tijd is om hem te vervangen. De Daily Concepts Exfoliating Body Scrubber kost €5,50.

Hoe ik dit product heb ervaren?


De spons / scrubber is een stuk zachter dan ik had verwacht. Daarom maakt het natuurlijk ook geschikt voor alle huidtypen. Het bandje aan de andere kant van de scrubber maakt het makkelijk om vast te houden en er mee te werken. Deze lekkere body scrubber is je beste vriend wanneer je vol enthousiasme onder de douche springt. Het verwijdert op milde wijze dode huidcellen op gevoelige gebieden en op de plekken die een beetje meer exfoliatie kunnen gebruiken. De scrub geeft het beste resultaat wanneer je hem in cirkelvormige bewegingen over je lichaam aanbrengt.
Ik zal er nog een hele tijd van kunnen genieten daar 90 maal gebruik wel heel veel is!

Kende jij deze body scrubber van Daily concepts al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.