Dagje slagharen!

Vandaag schrijf ik tussen door toch nog even een blogje. Ik was namelijk toch nog naar Slagharen geweest en wil daar als nog even een blogje over schrijven. Ik zal een kleine uitleg geven van in welke attracties ik ben geweest en wat ik daarvan vond.

Ik ben in de volgende attracties geweest:
– Monorail
– Fogg’s trouble
– Apollo
– Wild west adventure
– Mine train
– Octopus

Monorail
Dit is een soort treintje die over het hele park rijd. En je ziet het park dus van boven, het is een treintje met 7 wagentjes waar ongeveer 20 mensen per karretje in kunnen. Ik vind het zelf niet de moeite waard om hier in te gaan, omdat je best lang moet wachten op de treintjes en je toch maar 8 minuten in het karretje zit. Je kunt beter het hele park doorlopen, want dan zie je hetzelfde.
Wij moesten een uur en een kwartier wachten in de rij (zo druk was het). Je hebt 2 opstapplaatsen in het park en je kunt hier dus in en uit stappen.

Fogg’s Trouble
Dit is meer een kinderattractie, het is een bootje (een soort van sponsbob style) Het bootje draait heen en weer, maar is na 2minuten al weer afgelopen. Als je wat langer bent zoals mij dan is het een hele krappe attractie, je hebt nauwelijks beenruimte omdat het eigenlijk gemaakt is voor kleinere kinderen.

Apollo
Dit is de bekende ketting schommel attractie. Ook dit heb ik weer gefilmd en zal hopelijk binnenkort online komen op mijn youtube kanaal (maar niet eerder dan volgende week maandag) i.v.m omstandigheden. Zelf vind ik deze attractie best wel grappig, tis eigenlijk voor kleine kinderen, maar tja..

Wild West Adventure
Dit zijn de ronde bootjes, je gaat in een rond bootje (waar er max 6 personen in kunnen) door een indianen wereld. Buffels, kampvuren en schietende indianen spelen hier de hoofdrol. In deze attractie wordt je niet nat, en is voor iedereen eigenlijk wel leuk!

Mine train
Dit is de enige achtbaan waar ik ben in geweest, deze is helemaal aan het begin van het park en is een echte trein. De achtbaan gaat niet over de kop en is ook voor kleine kinderen leuk en spannend om in te gaan! Ik houd eigenlijk helemaal niet van achtbanen maar deze vind ik wel leuk!

Octopus
Lekker heen en weer gegooid worden, rondjes draaien tot je heel erg misselijk wordt. Dit vind ik de leukste attractie van Slagharen! Elke keer als we naar slagharen gaan (zijn er ook al best vaak geweest), ga ik eerst in deze attractie! Heerlijk!

Attractiepark is een heel leuk park voor jong en oud. Er zijn vele verschillende attracties en het park is groot genoeg voor een dag vol plezier. Op internet kun je vele kortingscode krijgen voor Slagharen, maar zelf hebben ze ook zeer regelmatig verschillende aanbiedingen. 

Zijn jullie afgelopen jaar nog naar een attractiepark geweest?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Dagje slagharen!

Comments are closed.