dagje shoppen in Enschede
Anders

Dagje shoppen in Enschede + shoplog

orige week ging ik een dagje met mijn moeder winkelen in Enschede. De Primark, Jamin en Prijsmepper konden we natuurlijk niet overslaan, en kocht een aantal leuke dingen. In dit artikel neem ik je mee terug naar dat dagje weg, en laat ik graag zien wat ik allemaal heb gekocht.

Dinsdag 25 april ging ik samen met mijn moeder met de trein naar Enschede. Dat is zo’n 50 minuten met de trein voor ons, waarvan we 20minuten moesten wachten bij de overstap. We konden ook met de auto gaan, alleen wilde ik dan ook graag door naar de DM drogist in Nordhorn. We besloten dit niet te doen omdat we beiden niet lekker te pas waren, en het dan wel een heel vermoeiende dag zou worden. Het werd dus enkel een dagje Enschede.

Wat deden we in Enschede?

Toen we aankwamen in Enschede gingen we eerst even naar de Mac Donalds. We namen een hamburger, zodat we even iets warms binnen hadden. Het was bijzonder koud die dag, want het waaide erg hard. Vervolgens gingen we eerst naar de Primark, waar we ruim 2 uur hebben gelopen. Omdat het onderhand alweer half 2 was, besloten we om even wat te gaan eten. Ik ben echt helemaal fan van de Big Mac chicken, en hoop stiekem dat deze in het standaard assortiment komt. Hij is echt heerlijk! Daarna besloten we om naar de Prijsmepper te lopen, want we konden geen trekpleister vinden. Daar kocht ik een half jaar set lenzen zoals ik altijd doe bij Prijsmepper. Nu heb ik weer voor bijna 1 jaar lenzen in voorraad. Omdat we eigenlijk best wel moe waren, en het echt heel erg waaide besloten we om richting de trein te lopen. Onderweg kwamen we nog langs de Jamin, waar ik een blik Arizona kocht. Alle thee soorten heb ik inmiddels gehad, en ben nu begonnen met de frisdrank smaken. Vervolgens mistte we echt net de trein, en kochten een warme chocolademelk bij Albert Heijn to go. Die dronken we op in de trein die nog 40minuten moest wachten op vertrek. Gelukkig was het daar wel lekker warm, en viel ik bijna in slaap.

Shoplog van het dagje shoppen in Enschede

Bij de Primark liepen we best een lange tijd rond. We namen alle tijd om alles te bekijken, wat leidde tot een klein lijstje met dingen die ik kocht. Nu had ik nagenoeg alles nodig wat ik kocht. Helaas hadden ze geen broeken voor mij (mijn maat lag nergens meer tussen), dus die moet ik binnenkort alsnog gaan aanschaffen.

Dagje shoppen in Enschede
Allereerst kocht ik 3 topjes. Die waren afgeprijsd van 2,30 naar 1,70. Niet heel interessant maar ik kocht ook 3 bh’s, die 3 euro per stuk zijn.

Dagje shoppen in Enschede
Ook kocht ik een grijs t-shirt voor 2,30euro, en een trui met lange mouwen voor 3,00 (was afgeprijsd van 11).

dagje shoppen in Enschede
En als laatste kocht ik nog een grote drinkfles voor 3,50euro, 3 geurkaarsjes voor 1euro per stuk, en een zonnebril voor 3euro.

Dagje shoppen in Enschede
Daarnaast kocht ik bij Prijsmepper nog een set lenzen voor 9euro, en heb dan een half jaar lenzen. En bij Jamin kocht ik voor 2,50euro een grote blik Arizona.

Dat is alles wat ik heb geshopt die dag. Niet onwijs veel, maar daar had ik de energie ook niet voor. Vond het jammer dat ze geen broeken voor mij hadden, die moet ik dan binnenkort alsnog gaan aanschaffen.

Ben jij wel eens in Enschede wezen shoppen?

1 thought on “Dagje shoppen in Enschede + shoplog”

  1. Die geurkaarsen zijn altijd zo lekker! Ik heb een grote cupmaat en kom wat bh`s betreft nooit zulke leuke aanbiedingen tegen.
    Liefs

Comments are closed.