Dagje Avonturenpark met bloggers

avonturenpark met bloggers

Vrijdag 21juli besloot ik met een aantal bloggers af te spreken in Avonturenpark Hellendoorn. We spraken om 10uur af bij de ingang en ging gezellig met zijn 5en door het park heen. Hoe deze dag verliep en welke leuke bloggers er allemaal mee gingen lezen jullie in mijn blog. Een dagje Avonturenpark met bloggers..

Een lange voorbereiding met het plannen van een datum dat iedereen kon hadden we er al opzitten. Op 21juli was het zover, iedereen kon die dag gelukkig en we hoopte op lekker weer. Die hadden we gelukkig. Om half 10 kwam Rowenia van de blog Rustigsamen bij mij thuis zodat we samen naar Hellendoorn konden rijden. Zij woont dicht bij mij in de buurt en samen rijden is gezelliger dan alleen natuurlijk. Bij de ingang van het park hadden we afgesproken met Demi van Creabealounge, Marleen van Photobucketfrommarleen en Heleanne. Iets voor 10uur waren we compleet en konden we de kaartjes ophalen bij de kassa. Omdat ik bij het Avonturenpark werk konden we met zijn alle een dagje gratis genieten. Extra leuk natuurlijk!
avonturenpark met bloggers

Avonturenpark met bloggers

Het was die dag niet zo druk in het park dus hebben we meerdere keren in elke attractie gezeten. Het was heerlijk weer en hebben gezellig gekletst de hele dag. Omdat ik zelf iedereen al persoonlijk had ontmoet was het voor mij niet heel spannend. Maar de andere meiden hadden elkaar nog niet allemaal ontmoet. Het klikte meteen tussen iedereen, en we hebben de hele dag heerlijk met elkaar gekletst. En dat niet eens over bloggen, maar over echt van alles net nog wat. Vorig jaar ben ik trouwens ook met Marleen, Heleanne en Demi naar Wildlands en Avonturenpark geweest, dit keer hebben we ons groepje uitgebreid met Rowenia, wat ook echt een hele leuke toevoeging is aan de groep.
avonturenpark met bloggers

We hebben de high dive stuntshow gezien, en de show van Kareltje en Jasmijn (die dag was Madelief er in plaats van Jasmijn). Erg leuke shows, zowel voor volwassenen als kinderen. Om Kareltje hebben we allemaal heel erg gelachen, heerlijke humor, leuk verhaallijn en leuke liedjes.  Ook de stuntshow was erg leuk om te zien. Na afloop maakte we daar natuurlijk nog even een paar foto’s met de mannen en dame van de show. Deze met Rowenia vind ik echt heel erg leuk, en wat hebben we enorm moeten lachen hierom. De details zal ik maar achter wegen laten, want dan kom jij vast ook niet meer bij van het lachen. Alhoewel, misschien als je de foto ziet dat je al iets vermoed, haha.
avonturenpark met bloggers

Aan het einde van de dag hebben we afgesproken dat we vaker met elkaar iets leuks gaan doen. Het klikte zo goed, en het was zo gezellig dat het echt voor herhaling vatbaar is. Ik heb echt genoten van deze dag, en ik ben er van overtuigd dat er meer leuke en gezellige dagen met elkaar gaan volgen. Dit was het dagje Avonturenpark met bloggers.

Heb jij wel eens met bloggers afgesproken? En wat hebben jullie gedaan?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Dagje Avonturenpark met bloggers

  1. Ik heb idd al meerdere bloggers ontmoet.. komende zondag heb ik weer een afspraak gepland.
    Blijft altijf heel leuk!

    1. Het was zeker leuk! Leuk he om af te spreken met andere bloggers, en heel apart om iemand achter de blog dan in het echt te zien.

Comments are closed.