Crystal Collagen Eye mask – Top of flop?

crystal collagen eye mask

Op Aliepress heb je de meeste aparte producten. Zo ook verzorging producten, en ik zou niet zo nieuwsgierig zijn geweest om er een aantal aan te schaffen. Zo ook deze crystal collagen eye mask. Is het een top of een flop?

Aliexpress heeft een hele grote keuze aan aangezichtsproducten. Voor al een paar cent heb je een masker of kwast. Deze crystal collagen eye mask kostte maar 0,23cent, en daardoor een flink stuk goedkoper dan bij ons in de winkels. Maar werkt het eigenlijk wel, en wat doet het precies?
crystal collagen eye mask

Crystal collagen eye mask

Dit oogmasker met een gouden kleur plak je net onder je oog. Daar waar je soms ‘wallen’ of donkere kringen hebt zitten. Het zou er voor moeten zorgen dat je weer een frisse blik krijgt en de donkere kringen weg zijn. Volgens de verpakking (achterop staat netjes een Engelse beschrijving), moet je eerst je gezicht wassen en nat maken. Daarna de oogmaskers opplakken onder de ogen en 15 tot 20minuten laten zitten. Overtollige crème uitsmeren. Als tip geeft de verpakking om dit voor het slapen te doen.
crystal collagen eye mask

crystal collagen eye mask

Ik merkte vooral een fris gevoel. Als je het masker aanbrengt wordt de huid koud en voel je de crème in de huid trekken. Ook kun je dit masker meerdere keren gebruiken omdat er een soort gel in de verpakking zit. Je ziet geen verschil, maar dat verwachtte ik ook niet na 1 keer gebruiken. Voor mij een top, en ben erg benieuwd of het echt merkbaar wordt als je het vaker gebruikt.

Heb jij wel eens een oogmasker gebruikt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.