Creative Use of Technology

Creative Use of Technology

Een tijdje geleden ontving ik een aantal hele toffe producten van het merk Creative use of technology. Misschien heb je de houten horloges wel voorbij zien komen op Instagram? Zo niet, dan vertel ik jou vandaag heel graag wat voor leuke, toffe spulletjes ik allemaal gekregen heb! Een mooie variatie aan producten waar zeker voor ieder wat wils tussen zit. Benieuwd geworden?

Ik ben echt heel erg verslaafd aan notitieboekjes. Mijn kast ligt er vol mee en ik gebruik het ook echt heel erg graag. Toen ik de notitieboekjes op de site zag staan, wist ik dat ik ze wilde hebben. Ik koos 3 verschillende uit. Ook zag ik 2 hele gave kettingen en een quote die mij heel erg aansprak. En ik ga het je allemaal laten zien.

Creative use of technology

Over www.creativeuseoftechnology.com; Creative Use of Technology is een creatief bedrijf, dat wordt gerund door 3 ondernemers. Vanuit hun achtergronden in stedenbouw en architectuur kwamen zij in aanraking met 3D-printen en lasersnijden. Ze raakten enthousiast over de talloze mogelijkheden en toepassingen van deze technologieën en besloten hun krachten te bundelen en gezamenlijk een nieuwe weg in te slaan om hun creatieve ambities waar te maken.
Dit resulteerde in mei 2012 in de oprichting van Creative Use of Technology: een creatief maakbedrijf met eigen ontwerpen en producten, maar ook een faciliterend platform voor creatievelingen, die van deze moderne technologieën gebruik willen maken. Continu ontdekken wij nieuwe toepassingen en mogelijkheden voor onze eigen producten en diensten.
Sinds de zomer van 2014 zijn we gevestigd in Brandpunt. Deze energieke, creatieve plek in het centrum van Breda is een combinatie van: SHOP, COFFEE, LASERLAB en EXPOSITION. Dit zorgt voor een bruisende mix van mensen die binnenkomen voor een expositie, de winkel of voor het drinken van een kop koffie in de espressobar.

De Producten die ik uitkoos

Allereerst de notitieboekjes, ik koos er 3 uit. En ze zijn heel erg verschillend. Het leren notitieboekje met mijn website url erin heeft een lijntjes binnenkant. De andere 2 boekjes hebben blanco pagina’s. Erg fijn voor bijvoorbeeld een bullet journal! Ze voelen stevig aan, bijna als een boek. Erg blij mee!
Creative Use of Technology

Dan het paspoorthoesje en de 2 kettingen. Het paspoorthoesje is van leer, en heeft vakjes waar je nog meer dan alleen je paspoort in kan stoppen. Extra fijn die opbergruimte. De kettingen zijn ook erg gaaf. Zo heeft de ene stukjes hout erin, en de andere kleine steentjes. Ook heel leuk om cadeau te geven, want ze zitten al in een mooie cadeauverpakking.
Creative Use of Technology

Als laatste de quote, en eentje die echt prachtig staat door de zwarte zijkanten. Hierdoor creeer je veel diepte, wat erg mooi is. De quote; Do more of what makes you happy is ook erg toepasselijk, en zou ik zeker wat vaker naar moeten luisteren.
Creative Use of Technology

Zoals je ziet heeft de website een ruime keuze aan producten. Maar ze hebben nog meer, namelijk houten horloges, allerlei soorten sieraden, nog andere wanddecoraties, zelfs houten mobiele hoesjes! Neem zeker eens een kijkje op de site.

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.