Crazy Rumors – Peppermint Lemongrass

crazy rumors
Een paar weken geleden ontving ik van Young beauty een bedankje voor het invullen van hun enquête. Bij dit bedankje zaten 2 producten van hun webshop. De crazy rumors waar dit artikel over gaat, en er zat ook nog een face wash in (die ik niet review). Vandaag kun je in dit artikel lezen wat ik van deze natuurlijke lipbalm vind. Benieuwd?

Ik ontving de crazy rumors in de smaak peppermint lemongrass. De verpakking van deze lipbalm ziet er heel erg netjes uit, en is basic maar vrolijk. De balm heeft een neutrale kleur en geeft niet heel erg veel geur af. Laten we eens wat beter kijken naar de verpakking.

crazy rumors
Volgens de verpakking de balm 100% natuurlijk, en zit er shea butter in verwerkt. Deze lipbalm komt uit de collectie thee smaken (Tea flavors), en zijn helemaal natuurlijk en vegan.

crazy rumors
De lipbalm is makkelijk aan te brengen op je lippen. Je merkt gelijk verschil, althans ik merkte gelijk verschil. Ik had wat kapotte lippen en toen ik de balm aanbracht begon het gelijk te prikken. Het voelde als een scherpe pepermunt in je mond, maar dan op je lippen. Waarschijnlijk kwam dat omdat ik dus wat kapotte stukjes op mijn lippen had. Mijn lippen warme nadat de balm was ingetrokken gelijk erg zacht.

In deze collectie zijn ook nog de volgende  geuren/smaken:
– Orange bergamot
– Apple spice
– Spiced tia
– Peppermint Lemongrass

Gebruik jij wel eens lip balsems? En gaat je voorkeur dan naar natuurlijke producten?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Crazy Rumors – Peppermint Lemongrass

Comments are closed.