Cooling eye mask – Action stuff

Action heeft zoveel leuke producten in de schappen liggen de laatste tijd, dat ik niet kan kiezen welke ik zou willen reviewen. Omdat ik deze 2 gave cooling eye mask niet kon laten liggen begin ik met deze producten. Van de 3 varianten, nam ik er 2 mee en vertel ik graag hoe het werkt en of het werkt.

Eerlijk is eerlijk, ik neem veel te weinig tijd om eens echt te ontspannen. Maar daar gaan verandering in komen met deze cooling eye mask. In de varianten kiwi, citroen en watermeloen ga je helemaal tot rust komen en gaan de donkere kringen en lijntjes onder je ogen verdwijnen. Ik nam de proef op de som, want ik ben immers nieuwsgierig genoeg voor leuke en handige gadgets. Wat vind ik er van?

Cooling eye mask – I’m a sucker for?

Cooling eye mask
Laat ik eerst beginnen met hoe het product eruit ziet. Sorry hoor, maar echt ik ben verkocht! Zelf vond ik de citroen en watermeloen het mooiste eruit zien, en de kiwi wat minder. Daarom nam ik de kiwi ook niet mee. Maar eerlijk is eerlijk, ik had mijn twijfels of het wel fijn zit op je hoofd. Het mag er dan wel leuk uit zien, maar het moet natuurlijk wel een beetje praktisch blijven, anders heb je er natuurlijk niets aan.
Cooling eye mask
De Action is een kei in aantrekkelijke verpakkingen maken de laatste tijd, want de iedere keer als ik langs de schappen loop is er wel een product dat mijn aandacht trekt. En laat ik nou een sucker zijn voor (zwak hebben voor) mooie verpakkingen. Al is het product nog zo stom, met een mooie verpakking heb je mijn aandacht. Maar om nu toch even terug te komen op het product, want daarvoor heb je natuurlijk dit artikel aangeklikt!

Is het wel prettig?

Cooling eye mask
Het masker (zo staat op de verpakking) zou helpen om de verschijning van donkere kringen en lijntjes rond je ogen te verminderen. Verder staat er nog op dat het een verkoelend oogmasker is die de aanblik van wallen en kringen rond de ogen doet verminderen en dat het product voor gebruik zo’n 30 minuten in de koelkast gelegd moet worden. Dat snap ik op zich niet helemaal, want het product is van zichzelf al ijskoud! Zelfs als ik hem in de zon leg, blijft het koud! Dus voor mij hoeven die 30 minuten in de koelkast zeker niet, want dan ben ik de rest van de dag zelf een ijsklontje.
Desalniettemin vind ik hem wel erg prettig. Ook op het gezicht voelt het niet vervelend aan en je voelt je huid strakker trekken rond je ogen (daar waar het masker je huid raakt). Mijn kringen zijn niet echt weg, maar dat is ook niet gek met mijn fibromyalgie en chronische vermoeidheid. Toch is dit product erg fijn als je even een momentje voor jezelf hebt. Bij een me-time zou dit zeker van pas komen! En zeg nou zelf, dat masker is toch wel leuk?

Vraag aan jou: Maak jij wel eens gebruik van een oogmasker? En heb jij de gouden tip voor het verdwijnen van de donkere kringen en wallen onder de ogen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Cooling eye mask – Action stuff

  1. Ik kocht er ook 1, maar moest nog een verjaardagscadeau hebben en toen was ik hem kwijt! Ik wil er nog wel 1, dus kijken of ze nog te koop zijn.

    1. Ik zag ze afgelopen week nog wel liggen bij de Action. Ze hebben 3 varianten, citroen, kiwi en watermeloen!

Comments are closed.