Contact & Social media

Contact

Bloggers en fans
Ben je een blogger of een volger van LiefsCarolien.nl en wil je graag met mij in contact komen? Dan mag je mij altijd een mail sturen naar info@liefscarolien.nl. Wil je gastbloggen op mijn website, of een andere leuke manier van samenwerken, dan kun je mij altijd mailen met het idee. Ik sta open voor gastbloggers, éénmale samenwerkingen, langdurige samenwerkingen, en andere manieren om elkaar als blogger te ondersteunen. Heb je een vraag waar je graag antwoordt op wilt, stel ze dan hier op de site, of stuur een mail als je het liever persoonlijk (prive) wilt houden. Wil je meer weten over het gezicht achter LiefsCarolien, lees dan deze pagina eerst even door. Heb je andere vragen wat betreft de werking van de site, lees dan eerst de Algemene info en Privacyverklaring door. Staat je antwoordt er niet bij, dan beantwoord ik je vraag graag via het contactformulier.

Bedrijven en mediabureaus
Bent u van een bedrijf en wilt u met mij in contact komen om producten te promoten, of hebt u vragen over mijn blog? Of bent u van een mediabureau en denkt u dat ik voldoe aan de eisen voor persberichten of events? Dat kan door een email te sturen naar onderstaand mailadres. Ik sta open voor product review, gesponsorde artikelen, kort en langdurige samenwerkingen, bezoeken van events, persreizen en winacties. Hebt u een ander leuk idee, dan hoor ik dat ook graag in de mail info[a]liefscarolien.nl . Of vul hieronder het contact formulier in waarna ik zo snel mogelijk u mail probeer te beantwoorden.

Wilt u meer weten over mijn bezoekersaantallen, of andere mogelijke samenwerkingen? Dan verwijs ik u graag door naar mijn mediakit op Linkpizza, via hun is een samenwerking ook mogelijk.

Sinds 1 januari 2020 maakt LiefsCarolien.nl gebruik van de kleine ondernemersregeling. 

Een aantal bedrijven waar ik oa. mee heb samengewerkt zijn;  RTL Nederland, Young Living, Hairlust, Jouwbox, Purpuz planner, Tastea, Vichy, MyJewellery, Lucardi, Libresse, Overhemden.com, Hemdvoorhem, Goodiebox, Tesa  en Ziaja.
Verder ben ik bloginsider van Biovene Barcelona.

Social media

Ik ben op meerdere social media kanalen te vinden. Hier post ik dingen over mijn blog maar ook persoonlijke berichten. Mocht je me willen volgen? Dat kan via de onderstaande linkjes.

17 thoughts on “Contact & Social media

 1. Hey Carolien!
  Ik laat je maar even weten dat ik je getagd heb voor de ’10 food confessions tag’ op m’n blog. 🙂 Ik weet dat niet alle mensen een bericht krijgen als ze getagd worden, dus ik laat het voor de zekerheid maar even weten.
  Voel je trouwens ook echt niet verplicht om de tag over te nemen, je mag helemaal zelf kiezen of je hem wil invullen of niet 🙂
  Liefs, Lena

 2. hallo,

  ik wil graag gaan bloggen maar ik weet niet goed hoe ik moet beginnen en hoe het allemaal moet enzo.

  kun je mij hier tips geven

  alvalst bedankt

  Liefs Divera

 3. HEEY 😀 wauw super leuk dat je een nieuw domein hebt !!, ik wilde even kwijt dat ik je heb genomineerd voor The Sisterhood tag die binnekort online komt! het lijkt me superleuk als je mee doet X nikki

 4. Beste,

  Graag wil ik weten of “zonneblaasjesgel” nog te koop is in het Kruidvat? In het verleden heeft die gel mij heel goed geholpen!
  Maar ik vind dit product niet meer terug in deze winkel. Weet je hier meer Carolien?
  Bedankt!

  Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.