Review

Compact camera – Sony Cybershot

compactcamera
Als jullie mij op instagram volgen zagen jullie mijn nieuwe aanwinst al voorbij komen. Maar vandaag vond ik het ook tijd om hem op mijn blog te laten zien. Ik heb het namelijk over mijn nieuwe compact camera van Sony. Ik vertel je er vandaag iets meer over.

Compact camera – Sony

Ik wilde al een lange tijd een camera die je in je tas kunt stoppen als je een dagje weg gaat. Voor mijn blog gebruik ik een spiegelreflex camera, maar zoiets neem je niet even mee. Je hebt altijd een grote tas nodig, en er komt net even wat meer bij kijken dan een compact camera.
compact camera
Deze camera neem je makkelijk mee in je handtas, is erg licht en ook nog eens knal roze. Je snapt vast wel waarom ik verliefd werd op deze camera.

compact camera
Hij maakt niet zulke mooie foto’s als de spiegelreflex maar ik mag zeker niet klagen met de 20,1 megapixel. Daarbij heeft hij ook 6x optische zoom en stelt hij automatisch scherp. Ook kun je er mee filmen, alleen heb ik dat nog niet uitgeprobeerd. Ik heb hem nu een maandje uitgeprobeerd en is hij verschillende keren mee geweest met een dagje weg (onder andere de dierentuin) en ik kan zeggen dat ik aardig tevreden ben over deze camera. Mocht je ook niet teveel eisen stellen aan een camera, maar gewoon mooie foto’s willen maken, kan ik deze zeker aanraden.

Ik kocht hem bij de Mediamarkt voor €79,00 en dat is nog een relatief goedkoop prijsje als je ziet hoeveel je tegenwoordig voor zo’n apparaat moet betalen.

Hebben jullie een compact camera? En zo ja, waar gebruik jij hem voor?

6 thoughts on “Compact camera – Sony Cybershot”

  1. Wat een mooi toestel. Ik zit ook te denken om zo’n compact ding te gaan kopen 🙂 Hoelang kan je ermee filmen? En kan er een geheugenkaart in?

    1. Dankjewel! Uuhm ik heb er een geheugenkaart in van 16 gb, maar die kun je uiteraard zo groot doen als je zelf wilt. Ik kan er bijna een uur mee filmen 🙂 Erg leuk toestel dit!

  2. Ik heb zelf ook een compacte camera, deze zit standaard in mijn tas, hier maak ik eigenlijk al mijn foto,s mee voor mijn blog als prive. De camera die ik heb is de samsung WB200F. We hebben daarnaast ook nog een spiegelreflex camera die ik af en toe gebruik.

    1. Zo handig he! Vind het heeelijk om standaard mn kleine camera mee te nemen. Weinig ruimte en toch mooie fotos! Voor mn blog gebruik ik altijd mn spiegelreflex

Comments are closed.