City color Contour palette

city color
City color, ik had er nog nooit van gehoord, dacht ik. Tot ik dit contour palette in de Styletone box van Februari zag. Vorig jaar heb ik een lipstick van City color gehad, alleen kon ik me het zo niet meer voorhalen. Ik laat je kennis maken met dit contour palette, en vertel je er mee over!

Zoals ik al zei, had ik vorig jaar een review gedaan van een lipstick van dit merk, ik kon me er zelf zo niets van herinneringen maar merkte het pas toch ik in mijn organizer keek, waar de lipstick in lag. Wil je mee weten over de lipstick, klik dan hier.

Maar waar dit artikel over gaat, is natuurlijk het contour palette. Allereerst vind ik hem er heel leuk uit zien. Het is een heel smal en lang palette, die makkelijk in een tasje past. In dit palette zit een contour, bronze en highlight. Alle 3 aangegeven in een leuke handige tekening met de kleuren erbij.
_DSC5200
De doosje zit er heel netjes uit, en is makkelijk te gebruiken. Het is een crème, en aanbrengen is voor mij even wennen op deze manier. Als je een noob bent met make-up heeft City color de perfecte oplossing gevonden. Hieronder op de foto staat namelijk heel duidelijk hoe en waar je de producten moet aanbrengen, en zelfs mensen die nooit make-up hebben gedragen weten hierdoor hoe ze dit momenten aanbrengen. En vooral ook waar ze het moeten aanbrengen.

contour palette

Ik vind dit heel erg fijn, want zelf ben ik absoluut geen held met make-up. Oke, de simpele dingen gaan prima, maar als het op dit soort dingen aan komt, vind ik het altijd wel prettig om een foto of filmpje bij de hand te hebben. Natuurlijk  maakte ik voor jullie ook swatches die hieronder op de foto te zien zijn.

contour palette
Ik vind het persoonlijk erg mooie kleuren, maar wel echt te donker voor mijn witte huid. Op mijn armen heb ik een iets donkerdere huid dan op mijn gezicht, en de bruine kleuren zijn dan echt te donker voor mij. De licht bruine kleur kan ik wel gebruiken. Ook als ik eerlijk ben, vind ik de middelste kleur iets te oranje achtig. Maar dat is persoonlijk. Zelf zou ik dus alleen de lichtste kleur gebruiken. Voor mensen die niet spierwit in hun gezicht zijn kan dit waarschijnlijk wel gewoon.

De crème smeert wel redelijk makkelijk uit, en er is echt maar heel weinig product nodig om kleur af te geven. Wil je weten waar je dit palette kan kopen, klik dan hier.

Gebruik jij wel eens van dit soort producten, en zou dit ook te donker zijn voor jou huid? Laat het weten in de reacties.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “City color Contour palette

  1. Ik ben ook nog geen held met contouren 🙂 Maar was wel benieuwd naar producten van dit merk. Pigment ziet er wel goed uit he? Jammer dat hij te donkerbis voor je.

  2. Vind de kleuren er best goed uitzien! Als je goed blendt kan je donkere kleuren ook gebruiken om te contouren, maar oranje kleuren voor contour vind ik echt niet fijn.

  3. Mooi palette :), jammer dat hij voor jou te donker is. Ik heb zelf ook een lichte huid :).
    Xoxo, leoniae

Comments are closed.