Ciate | Paint pots nagellak

In de Styletone box van oktober zat een heel mooi nagellakje. Ik kende het merk nog niet, maar op het flesje werd ik opslag verliefd. Het ziet er enorm schattig uit maar is de kwaliteit ook zo mooi? Vandaag een uitgebreide review van de Ciate paint pots nagellak.

Ik vind het nagellakje er alleen al heel erg schattig uit zien vertelde ik net, maar ik was ook erg benieuwd of deze nagellak ook lang blijft zitten en hoe de dekking is. Ik had al een aantal keren gehoord dat dit erg mooie lakjes zijn, en nu kan ik er mijn eigen mening over geven.

Wat schrijft Styletone over dit product?
Ciaté is het nagellak merk waar iedereen geobsedeerd mee is. En dat begrijpen wij helemaal! Ze hebben niet alleen fantastische kleuren, maar de lakjes zijn ook professioneel salon kwaliteit, zeer gepigmenteerd en extra glanzend. Wij kozen daarom 10 van hun meest mooi kleuren die perfect in de najaar trends passen.

_DSC4149

Het flesje heeft een rechthoekige vorm, en ziet er luxe uit. De dop waar het kwastje aan zit, is lang maar wel makkelijk vast te houden. En om de dop zit ook het strikje, wat het geheel nogal schattig maakt (vind ik persoonlijk). Ik heb zoals je kunt zien een licht blauwe nagellak gekregen, de kleur 066 headliner. Omdat ik het merk Ciate persoonlijk nog niet kende zocht ik wat extra informatie op, die ik vandaag ook met jullie deel!

Wat is Ciate?
Maak kennis met Ciaté London nagellak en zijn verbazingwekkende kleurencollectie voor prachtige nagels. Dankzij de professionele formule, zorgt elke Ciaté nagellak voor een smetteloze, ultra dekkende en duurzame afwerking. Van klassieke, neutrale kleuren tot stralende, populaire tinten en betoverende glitter. Het kwastje bestaat uit maar liefst 250 haartjes en zorgt ervoor dat je makkelijk je nagels egaal en streepvrij kan lakken. Het lange penseel is een speciaal design om maximale controle te bieden en het licht gebogen flesje past comfortabel in je hand.

_DSC4141

Mijn mening
Ik vind het een mooi lakje, de kleur zou ik alleen niet zo snel in de herfst en winter dragen, maar meer in de lente en de zomer. Het lakje bleef bij mij 1 dag mooi zitten, de dag erna kwamen de eerste chips tevoorschijn. Met 2 laagjes is hij mooi dekkend. Of ik zelf de nagellakjes van dit merk ga aanschaffen, denk ik haast niet. Hij is toch erg prijzig met €9,95 per stuk! Deze nagellakjes zijn te koop bij de bijenkorf, en online voor €9,95 per stuk. Wat vinden jullie van de dure nagellak?

Wat is de Styletone box?
De styletone box is een abonnement die je elke maand voor €12,50 inclusief verzendkosten in de brievenbus ontvangt. Je krijgt dan elke maand 5 full size producten. In de box ontvangtje ook elke maand een eigen mini magazine waarin achtergrond informatie staat over de producten en hun merken. Maar niet alleen informatie over de producten, ook tips & tricks, en zelfs kortingscodes! Wat misschien ook leuk is om te weten is dat de producten die je ontvangt niet zijn getest op dieren!

Je kan naast een abonnement van 12,50 per maand ook kiezen voor andere abonnementen. Je krijgt dan korting op de totaal prijs.
Enjoy – Voor €35 ontvang je 3 keer een Styletone. Hiermee bespaar je €2,50.
♥ Embrace – Voor €68,75 ontvang je 6 keer een Styletone. Hiermee bespaar je €6,25.
♥ Experience – Voor €137,50 ontvang je 12 keer een Styletone. Hiermee bespaar je €12,50 en krijg je dus eigenlijk 1 box gratis
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Ciate | Paint pots nagellak

    1. Ja ik zag het! Die vind ik ook erg leuk, deze is ook wel grappig. Ben blij dat ik dit kleurtje heb gekregen, want sommige kleuren die erbij zaten waren niets voor mij geweest!

Comments are closed.