Christmas nailart
DIY

Christmas nailart

Het is heel lang geleden dat ik een nailart met jullie deelde. Maar ik ben terug, en wel met een christmas nailart. Ik ging voor simpel met een leuke touch voor de feestdagen. Kijk je mee naar deze christmas nailart?

Met de hoeveelheid nagellak die ik op dit moment bezit kan ik zeker nog een paar honderd verschillende nailarts maken. De komende weken zal ik zeker meer van dezr nailarts met jullie gaan delen.

Christmas nailart

Voor deze nailart gebruik ik 2 verschillende kleuren, en een 2 in 1 base & top coat van Essence. Overigens zijn de 2 kleuren ook van Essence. Een mooie paars rode kleur, en een zilver glitter lak. Eerst lak ik alle nagels met de 2 in 1 base & top coat, zodat de nagellak en mijn nagels goed beschermt zijn. Dit laat ik een tijdje drogen om vervolgens op 4 van mijn 5 vingers de paarse kleur te lakken. Op mijn ringvinger lak ik de andere kleur (de grijze glitter lak). Vervolgens doe ik er nog een laagje top coat over heen, en zo zijn mijn nagels klaar voor de feestdagen!

 photo _DSC8023_zpsei6dgbdf.jpg

Zoals ik hierboven al aangaf, ben ik van plan om vaker nailarts te gaan plaatsen op LiefsCarolien.nl. Wat vind jij daarvan? En wat voor soort nailarts vind jij interessant om te zien, of met welke kleuren? Laat het weten in de reacties, zodat ik kan inspelen op jullie interesse en behoeftes!

Vraag: Wat vind jij van de paarse kleur?