Chocolade letter voor een goed doel?

sparen en besparen

Toen ik dit mailtje in mijn mailbox zag verschijnen, wist ik het zeker. Hier wil ik voor schrijven, niet omdat ik er beter van wordt, maar omdat het een goed doel is! Maar wat heeft deze chocolade letter met het goede doel te maken? Laat mij dat even uitleggen!

Al meer dan 10 jaar worden er tien duizenden ambachtelijke chocolade letters gemaakt bij Hellema Chocolade in Almelo. (Daar woon ik dichtbij!) Van elke chocolade letter die wordt verkocht gaat er 1 euro naar het goede doel. En wat ook erg leuk is, is dat je dit jaar zelf kunt kiezen naar welk goed doel de euro’s gaan.

Chocolade letter voor een goed doel?

De goede doelen dit jaar mee doen zijn Kika, Villa Joep, Stichting Semmy en Defence for childeren. Van allerlei soorten doelen, die allemaal 1 ding gemeen hebben. Ze hebben betrekking op kinderen. Sinterklaas is natuurlijk een kinderfeest, en ik vind dat elk kind een zorgeloze jeugd moet kunnen hebben. Zonder ziekte, zonder zorgen en zonder armoede. Mooie wensen natuurlijk, maar helaas nog lang niet haalbaar helaas. Al zou ik natuurlijk het liefst de wereld verbeteren.

In ieder geval kan ik door middel van deze chocolade letter een goed doel steunen. En jij ook! Want ook jij kunt een chocolade letter bestellen.

Elke chocolade letter uit het alfabet wordt ambachtelijk en op maat gespoten in de chocolade fabriek. En in een filmpje laten ze zien hoe ze dat doen. Kijk hem hier. Je ontvangt op die manier altijd een uniek exemplaar!

Meer weten? Kijk dan op www.chocoladevoorhetgoededoel.nl

Welk goed doel zou jij kiezen?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Chocolade letter voor een goed doel?

 1. Als het om zieke kinderen gaat of om deze te helpen in moeilijke tijden. Zo ik het aan alle organisaties een bijdrage kunnen geven.
  En kind moet kunnen spelen genieten en spijtig genoeg zijn er die het niet kunnen.

  Aum Shanthi

  1. Goedemorgen!
   Ja mooie actie he! Ik zou zelf voor elk doel een chocoladeletter kopen, moeilijk om er maar 1 te kiezen!
   Fijne dag

Comments are closed.