Chips proeven in Duitsland + vakantie shoplog!

vakantie shoplog

Samen met mijn broertje nam ik een filmpje op tijdens de vakantie. We kochten een aantal producten in de supermarkt in het dorp (Zuid Duitsland) en besloten ze te proeven voor de camera. Chips proeven en een kleine vakantie shoplog!

In Wildberg, het plaatsje waar we op de camping stonden, had een Edeka en een Lidl. Beide supermarkten hadden haast geen streekproducten, dus kwamen we al snel uit op chips. Want in Duitsland heb je heel veel andere smaken als in Nederland. Nu in de zomerperiode hadden ze voornamelijk bbq gerelateerde chips en zo kochte wij er een aantal om ze uit te proberen.

Chips proeven in Duitsland

Zoals je in het filmpje hebt kunnen zien hebben we de volgende smaken geprobeerd:
– Stadionworst
– Bbq rib
– Spareribs
– Spiesjes
– Honing mosterd

Vakantie shoplog


vakantie shoplog
Tijdens mijn vakantie heb ik niet echt geshopt maar toch wil ik een aantal dingentjes laten zien. Bij de KIK hadden ze sale en kocht ik 2 shirts waar ik onwijs blij mee ben. Verder heb ik bij de Edeka nog een aantal speciale dingen gehaald. Zo kocht ik 4 verschillende soorten soep die ik nog niet in Nederland ben tegen gekomen en nam ik 3 zakjes om zelf ijs te maken mee. Ook nam ik 3 soorten honing uit het zwarte woud mee want net zoals soep ben ik mega fan hiervan. Verder kreeg ik van mijn moeder karamelsnoepjes en karamellikeur voor in de koffie (of gewoon zo!). Want ik mag eindelijk weer alcohol drinken, niet dat ik echt drink maar in de koffie vind ik dat af en toe wel lekker. Ook kreeg ik een flessen schoonmaker voor mijn flesjes van action want die konden we niet vinden in Nederland.
Bij de DM drogist kocht ik nog een heleboel sale producten van Essence zoals je op de foto kunt zien. Hiervan heb ik ook al een foto gedeeld op Instagram mocht je daar benieuwd naar zijn. Van de nagellakjes komen uiteraard reviews binnenkort.

Vraag aan jou: Naar welk product ben jij benieuwd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.