Review

Chilly gel

Een aantal weken geleden kreeg ik een proef sample thuisgestuurd van ‘Chilly gel’. Zoals ik bij bijna alle producten best sceptisch ben was is dat bij dit product ook. Wat heeft het voor meerwaarde en waarom zou je zoiets gebruiken. Maar zolang je iets niet hebt uitgeprobeerd kun je niet oordelen dus besloot ik van de week om het eens uit te gaan proberen.


De verpakking in de winkel is natuurlijk een stuk groter dan dit sample maar toch moet ik zeggen dat de verpakking niet heel erg veel zegt over het product. Zo staat er ook niet bij hoe je het ongeveer moet gebruiken bijvoorbeeld. Ook vind ik dat het niet echt heel erg uitnodigt om te kopen.

De inhoud van dit sample is een lichtgroene gel, die wat kleverige en dik aanvoelt. Het ruikt heel erg sterk naar menthol.

Dat is ook gelijk het punt waar ik niet echt over te spreken ben. Als je dit voor het eerst gebruikt dan schrik je je rot en is het bepaald niet prettig! Je kunt het vergelijken met het eten van een aantal hoestsnoepjes/keelsnoepjes en dan van onderen. Ik vond het geen prettig gevoel in ieder geval, gelukkig trek na ongeveer 5 minuten deze menthol gevoel weg en is het weer net zoals normaal.

 

Ik zou dit niet zo snel kopen na dit sample te hebben geprobeerd.

digitale handtekening

14 thoughts on “Chilly gel”

 1. Hmm ik weet niet wat ik hier van moet vinden! Fijn dat je eerlijk bent.. dan weet ik dat ik het niet moet kopen!

  1. Ja ik wilde het eerst niet online plaatsen, maar omdat je het vaak op tv ect voorbij ziet komen, dacht ik, ik doe het toch maar! Helaas viel het voor mij echt tegen. Was niet heel prettig!

  1. Ja ik kan alleen maar eerlijk zijn. Ik had achteraf echt spijt dat ik dit had geprobeerd. Mijn moeder lachte me behoorlijk uit. Haha.

  1. Ja ieder zo zijn ding, maar voor mij is het niets. Het gevoel wat je hebt als je een super scherpe pepermunt in je mond hebt, nou en dan daar beneden. Niet heel erg prettig!

 2. Oh wat naar. Zelf heb ik het weleens gebruikt, ik vond het wel fijn. Voelde echt verfrissend 🙂 Iedereen voelt het natuurlijk anders aan… Wel een eerlijke review 🙂 Ik weet niet of je nog wat zoekt? Ziaja heeft ook fijne intieme gels, ik heb er een review over op mijn blog!

 3. Dank je wel voor het testen en inderdaad je raakt er nieuwsgierig naar door al die reclames. Super grappige eerlijke blog! Hihi

  1. Dankjewel, ja helaas zijn er ook wel eens producten waar je niet positief over kunt zijn. Ik heb lang getwijfeld of ik het online zou plaatsen, heb het toch maar gedaan!

Comments are closed.