Chi Natural Life | Aloe vera cooling gel

Chi natural life aloe vera cooling gel

Deze verkoelende gel met 100% biologische aloe vera is een must om in huis te hebben. Heb al meerdere producten met Aloe Vera uitgeprobeerd en een review over geschreven, wat maakt dit product dan anders dan de andere? Waarvoor je de Chi natural life Aloe Vera cooling gel allemaal voor kunt gebruiken dat lees je natuurlijk in dit artikel.

In deze Aloe Vera cooling gel zit maar liefst 99% Aloe Vera die ook nog eens 100% biologisch is. Een gel op basis van Aloe Vera is een must om in huis te hebben, het komt immers altijd van pas. De lijst waarvoor je het allemaal kunt gebruik is eindeloos.

Chi natural life aloe vera cooling gel

Deze verkoelende en verzachtende gel van biologische Aloe Vera, rozenwater en lavendelwater is perfect voor de huid. Aloe Vera staat erom bekend dat het de herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Alle vitaminen, enzymen, mineralen en aminozuren die in de Aloe Vera zitten zorgen voor een intensieve beschermende functie en zijn ook nog eens vochtregulerend.

Waar kun je Aloe Vera gel voor gebruiken:
– Na het zonnen
– Na het ontharen
– Bij insecten beten
– Bij overlast van de processierups
– Bij een geïrriteerde huid
– Bij een droge huid
– Bij eczeem
– Bij kwallenbeten
– Bij een rode en gevoelige huid
Chi natural life aloe vera cooling gel

Ingrediënten van de Chi natural life aloe vera cooling gel:
Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Rosa Damascena Flower Water**, Glycerin, Pentylene Glycol, Lavandula Angustifolia Flower Water**, Sclerotium Gum, Carrageenan, Dextrose, Sodium Phytate, Citronellol*, Geraniol*, Linalool* **100% biologisch

Hoe ik dit product heb ervaren?

Producten waar Aloe Vera in verwerkt zijn hebben bij mij sowieso al een pluspunt. Ik ben dol op die producten omdat het écht wat doet voor je huid. Je ziet ook vrij snel resultaat! Deze gel bevat naar de Aloe Vera gel ook biologische rozenwater en lavendelwater. Daardoor werkt het ook nog eens zuiverend, verzachtend en vochtregulerend. Is het inzetbaar voor elke huidtype, maar speciaal voor de droge en vochtarme huid. Het trekt snel in de huid, blijft geen gek laagje achter en je merkt snel verbetering. Ik ben fan, wat deze van Chi natural life zo speciaal maakt is dat hij makkelijk mee te nemen is, rozenwater en lavendelwater bevat (dat ook weer positieve effecten hebben) en dat het product zeer breed inzetbaar is. Daarnaast bevat het ook geen alcohol waardoor hij echt te gebruiken is voor elke huidtype ( ook mijn zeer gevoelige huid!).

Kende jij dit product al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.