Cheapass Zonnebrillen – Een zonnebril voor iedereen!

cheapass zonnebrillen

Begin Januari kreeg ik een mail van Cheapass of ik een zonnebril wilde reviewen uit hun collectie. Zelf kende ik hun website niet, maar mijn broertje stond te springen (die kende hem blijkbaar wel). Na wat gesnuffel op de website, koos ik een zonnebril die me mooi maar tegelijkertijd ook redelijk simpel vond. Graag vertel ik je meer over de Cheapass zonnebrillen en de webshop!

Dit jaar bestaat Cheapass Zonnebrillen 5 jaar, en is daardoor de grootste webshop op het gebied van zonnebrillen in Nederland en Belgie. In de webshop zie je gelijk een breed assortiment, met verschillende soorten zonnebrillen. Van de bekende pilotenbril, tot de wayfarer zonnebrillen, ze hebben het allemaal! Er is voor iedereen wel een zonnebril te vinden, door de enorme keuze die ze hebben. Kiezen is misschien dan nog wel het lastigste.

Cheapass zonnebrillen

Maar eigenlijk is het helemaal niet erg als je niet kunt kiezen. Want ze hebben namelijk ‘stapelkorting’. 1 zonnebril kost namelijk €8,95, maar bij 2 betaal je maar 16euro, en elke zonnebril daar nog bij kost maar 6euro. Kiezen hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn, neem ze gewoon allemaal! Wat cheapass zo bijzonder maakt is dat ze de zonnebrillen zelf voor het grootste deel ontwerpen.
cheapass

Zelf vond ik het echt lastig om een zonnebril uit te zoeken. Nu ben ik toch moeilijk wat zonnebrillen betreft, maar in de webshop viel mijn oog op deze zonnebril. De wayfarer zonnebril, met een oranje/koraal kleur aan de binnenkant. Hij is redelijk simpel, maar daar ging ik juist voor. De glazen bieden ook nog eens 100% UV bescherming, wat natuurlijk erg fijn is. Dit zie je niet vaak bij budget zonnebrillen. Ook voelt hij erg licht aan, en geeft geen drukkend gevoel op de neus.
cheapass

Nu het weer wat warmer gaat worden, en de zon weer meer gaat schijnen, gaat deze zonnebril zeker van pas komen. Binnenkort kun je dan ook een outfit artikel met deze zonnebril verwachten. Ik ben er zeker tevreden over.

  • Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk en/of bedrijf.
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.