Charcoco Cosmetics – Natuurlijke producten

Steeds vaker zie je in de winkels natuurlijke producten liggen. Ook het merk Charcoco cosmetics heeft deze producten in hun assortiment. Ik kreeg een premium kit opgestuurd met alleen maar natuurlijke producten. Tijd dus om dit eens uit te proberen en het aan jullie te laten zien.

Ik heb het nu zo’n 3 weken in huis en al een aantal keren gebruikt. Ik wilde er eigenlijk een first impression filmpje van maken, maar toen bleek dat het geluid en beeld niet goed opgenomen waren, besloot ik om er enkel een artikel over te schrijven. Iets met een nieuwe camera en deze nog niet volledig kennen zeg maar. Maar goed. Ik kreeg dus de premium kit opgestuurd en heb de producten nu allemaal een aantal keer geprobeerd.

Charcoco cosmetics – Premium kit

charcoco cosmetics

In de premium kit zitten de volgende producten:
– Charcoco cosmetics Activated charcoal soap
– Charcoco cosmetics Charcoal Black Mask
Charcoco cosmetics Natural teeth whitener
– Charcoco cosmetics tandenborstel

Wat je gelijk opvalt aan de verpakkingen is het logo. Mooi strak en duidelijk aanwezig. De zwarte verpakkingen vind ik er luxe uitzien, en de combinatie van witte tekst en de groene blaadjes vind ik persoonlijk erg mooi. Ook staat er op de verpakkingen duidelijk wat het product precies is, en waarvoor het bedoelt is. Oke, de tandenborstel misschien niet, maar dat spreekt toch eigenlijk voor zich!

Charcoco cosmetics Natural teeth whitener en tandenborstel

charcoco cosmetics

Deze ronde verpakking moet je voorzichtig open maken, anders krijg je namelijk al het zwarte poeder over je heen. Ik moet zeggen dat ik hier wel mijn bedenkingen mee heb, mijn tanden zijn nogal geel, en heb de genen van mijn vader mee gekregen wat mijn gebit betreft. Ik kijk dus altijd extra goed uit wat ik gebruik, eet, etc. Toch wilde ik dit product wel heel graag uitproberen, zeker omdat het natuurlijke producten zijn. Helaas heb ik geen voor en na foto’s (dit had ik namelijk gefilmd), maar er is wel degelijk verschil. Nu zal ik jullie foto’s besparen, maar je gebit wordt echt helemaal pik zwart tijdens het poetsen. En na het poetsen voelt het onwijs schoon en fris aan, echt heel lekker!

Charcoco cosmetics Activated charcoal soap

charcoco cosmetics

Deze pik zwarte blok zeep ruikt allereerst echt heel erg lekker. Onwijs fris, en heel licht zoet. Ik ben er fan van, het maakt mijn handen wat stugger (zeker in de zomer heel erg fijn als het warm is!).

Charcoco cosmetics Charcoal Black Mask

charcoco cosmetics

Dan het laatste product, namelijk de black mask. Ik heb echt een mega gevoelige huid op mijn gezicht, en het is dan eigenlijk niet goed om een black mask te gebruiken. Je beschadigd hiermee toch deels de huid die al zo kwetsbaar is. Toch wilde ik het uitproberen, en heb ik letterlijk lopen huilen op camera. Maar goed ook dat die beelden niet toonbaar zijn eigenlijk. In ieder geval, het masker doet prima zijn werk, maar als je een gevoelige huid hebt, niet doen! Dit ligt niet aan dit merk, maar gewoon aan het feit dat het een black mask is, oftewel trekmasker. Voor mij zelf geen tweede keer, maar ik ken genoeg mensen die dit echt geweldig vinden.

Mijn eerste indruk van deze producten was al goed, en na gebruik (behalve de black mask) ben ik zeer tevreden. Niet alleen in gebruik vind ik ze fijn, het heeft ook geen rare geurtjes wat je wel eens ziet bij natuurlijke producten. De zeep is echt een mega aanrader, ik gebruik het heel vaak, en ben echt heel erg fan!

Gebruik jij wel eens natuurlijke producten? En had je misschien al eens gehoord van dit merk?

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/o merk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.