Catrice | nagellak

Vandaag heb ik weer een nagellak review. Aangezien ik zoveel nagellak heb, komen er de komende tijd nog meer reviews van nagellak online. Maar dat wijst vanzelf. Vandaag review ik 3 verschillende kleuren van het merk Catrice.
Ik heb 3 redelijk aparte kleuren nagellak die ik laat zien aan jullie. Laten we maar gelijk beginnen met de kleur die ik zelf redelijk apart vind. Namelijk deze wit, groene kleur. Hij is niet wit, maar ook niet groen. Het is echt een mengelmoes van beide.  Het was een limited edition van de Doll’s collectie, en heeft nummer C03 Hide& Green. (nog wel verkrijgbaar bij filialen van Prijsmepper bijvoorbeeld)
catrice
Zoals je ziet heeft deze kleur ook glitters (je ziet het door de blauwe glans in de nagellak) Op het eerste gezicht lijkt hij niet groen. Maar eenmaal op je nagels, die je die kleur er toch duidelijker doorheen komen. Ik was dan ook een klein beetje teleurgesteld. Want ik dacht dat ik een witte nagellak met glitter had gekocht.

catrice
In het licht hier lijkt het een gewone witte lak. Maar kijk maar eens op de foto hieronder. Dan zie je toch dat het niet helemaal wit is. Overigens is het op foto veel moeilijker te zien dan in het ‘echt’.

catrice
Ik vind de kleur wel heel erg leuk, en hij is ook erg fijn tijdens het nailarten bijvoorbeeld. Ik vind het jammer dat op de foto’s slecht te zien is dat er een groene kleur doorheen komt. Ook zie je maar heel weinig van de glitters terug in de lak op je nagels.

Dan heb ik nog een kleurtje, die ik zelf heel erg mooi vind. Het is namelijk een grijze kleur. En persoonlijk vind ik een grijze kleur op je nagels altijd erg mooi. Dit is de limited edition van Visionairy met nummer C04 Greyhound to nowhere. Ook dit lakje kocht ik bij Prijsmepper.
catrice
Het heeft een matt effect, en is niet helemaal egaal. Zelf vind ik dit erg leuk met bijvoorbeeld op je ringvinger een ander kleurtje. Net zoals op de foto hierboven. Een nadeel van dit lakje is dat hij er iets minder makkelijk vanaf gaat dan met een egaal lakje. Want ik moet zeker 2 watjes met nagellak remover gebruiken voordat alles van mijn nagels af is.

En als laatste heb ik nog een ander lakje. Ook met glitters, maar toch heel erg anders als de andere 2 lakjes. Het gaat namelijk om het lakje 380 forget me not. Het is een donkerpaarse lak met enorm veel glitters, en alles behalve egaal. Zoals je hieronder op de foto kunt zien is het aanbrengen totaal niet makkelijk door alle glitters en ik vind hem ook veel dikker dan normaal. Door alle dikkere glitters (die tevens ook nog eens matt zijn) is het aanbrengen niet makkelijk, er vind ik het er minder mooi uitzien.
catrice

Ondanks dat ik het laatste lakje iets minder fijn vind, zijn ze alle 3 wel heel mooi en vooral apart op hun eigen manier.
Het zijn lakjes die ik niet elke week erbij pak, maar zeker met nail art komen ze regelmatig terug.

Welke nagellakjes heb jij zelf die je ‘apart’ vind?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

21 thoughts on “Catrice | nagellak

    1. Ja klopt, sommige zijn echt heel mooi en apart! Vandaag ook weer hele mooie gezien bij de Kruidvat. Maar helaas is mijn nagellakmuur vol, dus moet eerst weer planken hebben voordat ik nagellak mag halen, haha. 🙂

    1. Dankjewel, ik moet zeggen dat dat ik nog steeds geen zwarte nagellak heb. Ik ben al heel lang op zoek, maar bij ons in de stad is er geen zwarte nagellak te vinden.

Comments are closed.