Beauty Personal Review

Catrice Ultimate Shine lipstick

DSC_1285
Ik liet jullie dit product een tijdje geleden al zien in een shoplog, want ik was enorm blij dat ik eindelijk een mooie rode lipstick had gevonden voor een super betaalbare prijs!
Zoals ik al zie heb ik vandaag een review van een mooi budget product van Catrice! Namelijk de lipstick ‘Ultimate Shine gel colour 020 red or bad’. Het is een prachtige rode kleur, waar ik gelijk verliefd op werd! Ik zocht al een hele tijd een rode lipstick, omdat ik alleen maar roze lipsticks heb. Dus toen ik deze tegen kwam bij de Kruidvat kon ik hem dus echt niet laten liggen. Hij was ook nog eens afgeprijsd naar maar 1euro! Wat het helemaal leuk maakte!
DSC_1286
DSC_1287
Het is niet een normale lipstick zoals je gewend bent, was het zit namelijk tussen een lipgloss en lipstick in.
De lipstick blijft dan ook niet zo lang zitten als een normale lipstick maar vind ik verder niet storend, ik breng hem met liefde nog een 2e keer aan op een dag! No problemo!
DSC_1288

Ben de kruidvat filialen zijn ze inmiddels uit het assortiment maar wellicht vind je ze nog bij de ‘koopjes’ bakken en in Duitsland hebben ze ze nog wel gewoon hoorde ik van een vriendin! Dus mocht je ze nog echt in alle kleuren willen krijgen dan moet je denk ik toch echt naar Duitsland. Ik weet niet of de Etos, of Douglas/+mooi ze nog verkoopt.
Toch wil ik jullie deze nog even laten zien. Hij is ook zo mooi op mijn lippen!

DSC_1308DSC_1305
De onderste foto is na een halve dag genomen, dus op zich vind ik dat de kleur er echt nog heel goed op zit! De bovenste is zoals je wel zult begrijpen genomen nadat ik de lipstick had aangebracht!

Ik ben echt fan van deze lipstick, mede ook doordacht hij in de kleur rood is natuurlijk!

Welke kleur lipstick dragen jullie het liefst?

digitale handtekening

9 thoughts on “Catrice Ultimate Shine lipstick”

  1. Erg mooie kleur! Toevallig zit mijn camping op de grens van Duitsland! dus misschien haal ik er ook eentje! Xo

Comments are closed.