Beauty Review

Catrice – infinite shine lip gloss

Vandaag heb ik voor jullie een review van een lip product! Ik ben gek op lipproducten en probeer het liefst zo veel mogelijk uit. Vandaag is dat de Catrice – Infinite Shine Lip gloss. Een lip gloss kun je bijna altijd wel op je lippen smeren, en geeft je lippen een mooie glans!
DSC_1235

Deze Catrice Infinite Shine Lip gloss heeft een mooie peach kleur (vandaar ook de naam 170 peach paradise). In deze lip gloss zitten een heleboel kleine en fijne glitters, waar je geen last van hebt bij het aanbrengen op de lippen. Je ziet ze wel, maar voelt ze niet zitten! Dat is erg fijn vind ik zelf!

DSC_1236

Wat schrijft Catrice zelf over dit product?
De nieuwe generatie Catrice lip gloss geeft heldere kleuren en glamourglans. De hydraterende formule van Infinite shine lip gloss is weldadig voor de lippen en houdt ze gaaf zonder te plakken. Verkrijgbaar in dertien tinten, van subtiel tot intents.

Zoals ik al vertelde heb ik de kleur 170 Peach  peradise, Bright like a diamond! Deze is bij de kruidvat, en trekpleister filialen te koop bij natuurlijk het Catrice schrap. De lip gloss kost 2,99euro.

DSC_1237

De lip gloss heeft een fijn zacht sponsje om het product aan te brengen op je lippen. Ook is de voorkant van het sponsje iets smaller en de achterkant iets breder, dit vindt ik zelf erg prettig omdat je het product dan nog beter en secuur kunt aanbrengen. Het sponsje geeft niet te veel maar ook zeker niet te weinig product mee, en met één keer uit het flesje halen kan ik één lip voorzien van een mooie glans van de gloss! Op de lippen geeft het niet heel erg veel kleur af, maar het is zeker wel te zien dat je er een mooie glans op hebt zitten. Ik heb dan ook wel een hele lichte roze / oranje kleur en het is dan ook erg subtiel!

Zoals je hieronder op de foto kunt zien is heb ik de lip gloss aangebracht op mijn lippen. Het is eigenlijk haast niet te missen!

DSC_1238

Mijn lippen glanzen heel erg, maar veel kleur dan alleen de kleur van mijn lippen is niet te zien.
Dat het product niet zou plakken is niet helemaal waar, want zeker de eerst 5 minuten plakt het nog best wel! Daarna vervaagt het product en dus ook het geplak! De lip gloss blijft zeker niet zo heel erg lang zitten, en na een uur was het meeste glans al verdwenen!

Zelf vind ik de lip gloss wel het proberen waard, en voor zolang het erop blijft zitten is het een prima product. Je kunt ook niet van een lip gloss verwachten dat het er de hele dag of een halve dag op blijft zitten.

Gebruiken jullie wel eens een lip gloss? Of hebben jullie liever een lipstick?

Veel liefs,
Carolien

9 thoughts on “Catrice – infinite shine lip gloss”

    1. Jaa echt fijn! Ik houd ook van lipstick, maar op de dagen dat ik geen knallende lippen wil doe ik lipgloss. Fijne afwisseling! xx

  1. Ik ben meer een lipstick gebruiker dan lipgloss vanwege het plak-effect, ik ben er niet zo dol op 🙂 Liefs! x

Comments are closed.