Catrice Brown collection (4x)

Catrice Brown collection

Begin deze maand kocht ik bij Prijsmepper 4 nagellakjes voor 1 euro. Ik kocht namelijk de Catrice Brown collectie nummer 1, 2, 3 & 4. Prachtige kleuren voor de herfst en winter die ik heel graag aan jou wil laten zien! En hoe jij ze dus ook nog kunt krijgen!

Bij Prijsmepper hebben ze heel vaak hele leuke en zeer betaalbare koopjes voor make-up en andere producten. Ik ga er bijvoorbeeld altijd naar toe voor mijn maandlenzen en snuffel gelijk even tussen de make-up rekken. Dit keer waren de bakken weer onwijs goed gevuld met nagellak en kon ik het niet laten om 4 nagellakjes voor 1 euro te kopen. Toen ik deze Catrice Brown collectie zag wist ik dat ik die wilde hebben voor op mijn nagellakplanken.

Brown collectie!

Catrice Brown collection
De verpakkingen zien er heel erg luxe uit door de goud/rose goude kleuren die erin verwerkt zijn. Persoonlijk vind ik dit dus echt prachtig en zou ik ze zelf alleen al kopen voor de verpakkingen. Maar ik ging natuurlijk ook voor de nagellak als nagellak liefhebber!

01 Fashion addicted
Catrice Brown collection
Deze mooie donker bruine kleur met een lichte glans erin vind ik dus echt heel mooi als ‘basic’ kleur! De kleur is erg dekkend zelfs al met 1 laagje! (Ik heb op alle foto’s de nagellak met 1 laagje aangebracht!)

02 Sophisticated Vogue
Catrice Brown collection
Deze licht bruine kleur heeft net als nummer 01 een lichte glans en vind ik er een klein beetje uit zien als chocolade in een fondue. En dat doet iets met je nagels weet je! Echt een prachtige kleur!

03 Goddess Of Bronze
Catrice Brown collection
Een prachtige bronzen kleur die echt heerlijk opvallend is! Een stuk opvallender dan de andere 3 kleuren die ik kocht van deze collectie. Hier houd ik echt van! Deze bronzen kleur heeft ook weer dezelfde soort glans als nummer 01 en 02.

04 Unmistakable Style
Catrice Brown collection
Dan de donkerste kleur met een kleine glitter erin. Pure chocolade noem ik hem maar even zelf. Dit vind ik dus echt prachtig voor de herfst dagen!

Had ik al gezegd dat ik deze nagellak echt allemaal heel erg leuk en mooi vind? Niet, dan doe ik het gewoon nog een keer! Echt, deze kleuren vind ik dus echt prachtig. En dat voor maar 1 euro voor 4 stuks. Bij de Prijsmepper in Enschede hadden ze hier een hele bak mee vol liggen en er zijn er echt nog heel veel over. Ik moest mij echt inhouden om niet meteen alles mee te nemen en hield het bij deze 4 lakjes. Best knap van mezelf, haha.

Welke van deze 4 kleuren vind jij mooi?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Catrice Brown collection (4x)

        1. Ja heerlijk! Prijsmepper heeft altijd hele fijne prijsjes. Andere makeup producten ook altijd heel fijn geprijsd, vaak tot 75% afgeprijsd!!

Comments are closed.