Catrice – 90 She said yes in her red dress

she said yes in her red dress

she said yes in her red dress
Toen ik in de schappen van Catrice aan het kijken was, viel me deze kleur meteen op. Het heeft iets waar je oog hoe dan ook op valt. Misschien is het dat aparte kleurtje, of de glitters die erin zitten. Het kan allebei. Vandaag laat ik je graag dit mooie nagellakje van Catrice zien in dit artikel.

Ik koop niet heel vaak nagellak van Catrice, omdat ik niet heel erg fan ben van de kleuren die ze uitbrengen. Maar mijn oog viel direct op deze kleur, en ik moest hem mee nemen. Zelf Essence heeft niet zo’n kleur in de collectie, en deze kleur staat dan ook erg mooi op de planken die ik heb voor mijn nagellak.
She said yes in her red dress

She said yes in her red dress

Een rood- roze kleur met heel veel kleine gouden glitters. Het heeft iets waardoor het luxe uitstraalt. Stel je eens voor dat je een zwart cocktail jurkje aan hebt, en deze kleur op je nagels draagt. Dan vallen je nagels toch onwijs goed op!
She said yes in her red dress

Het kwastje van deze nagellak heeft aan beide kanten een ronde afwerking, waardoor je je nagels extra mooi kunt lakken. Op het kwastje blijft voldoende nagellak zitten, waarmee je twee tot drie nagels kunt lakken. (afhankelijk van hoe grote nagels je hebt, natuurlijk) De nagellak is niet te dun, en zeker niet te dik. Deze kleur komt het mooiste en beste tot zijn recht, als je twee laagjes lakt. Deze kleur kun je ook heel goed gebruiken voor nail art. Zo gebruikte ik hem bijvoorbeeld voor een nailart waarbij ik een watermeloen stukje probeerde na te maken.

Deze nagellak is te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister en ik betaalde voor deze nagellak €2,50.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Catrice – 90 She said yes in her red dress

Comments are closed.