Carnaval outfit

Sinds lange tijd heb ik vandaag weer een outfit artikel voor jullie. En niet zomaar een outfit, maar wel een heus carnaval outfit. Ik koos voor een onherkenbare outfit, want tja dat vind ik zelf eigenlijk wel heel erg prettig met dit soort dingen. Wat ik heb gekozen, en waarom, dat vertel ik in dit artikel.
carnaval
In samenwerking met Ditverzinjeniet.nl heb ik deze outfit die ik vandaag aan jullie laat zien samengesteld. Schik niet, want het kan best wel eng zijn. Ik vind en vond hem echt heel erg eng, en gelukkig weet ik wie er in het pak zat (en nee ik was het niet!) Op de website van ditverzinjeniet vind je ontzettend veel leuke gadgets en kostuums voor carnaval! En als je het vandaag voor 22uur besteld, heb je het morgen in huis! Precies nog op tijd voor carnaval! Mocht je niet aan carnaval doen, dan is dit ook heel erg leuk voor halloween, of voor een laatste schooldag bijvoorbeeld.

Ik zocht een zentai pak uit, en niet zomaar één. Namelijk ééntje met een soort pak figuur. Als in net pak, met stropdas. Snappen jullie hem? Vast wel als je de foto’s hieronder hebt gezien!
carnaval
Een heel lief iemand opperde zich op om dit pak uit te proberen, en hij is dus geheel onherkenbaar in dit pak. Handig voor als je niet wilt dat mensen je herkennen op het carnavals feest.  Het pak is elastisch en rekt aardig ver mee. Ik schafte een maat L aan, puur omdat ik alleen maar hele lange mensen ken die dit pak aan zouden trekken. Zelfs voor mensen met grote voeten is dit pak ideaal, want alles past!

carnaval
Je ziet wel vormen van het gezicht, maar als je niet weet wie hierin zit, dan kun je dat echt niet zien. Persoonlijk vind ik dit pak er heel gaaf uit zien, en is hij eigenlijk ook best wel een beetje eng. Wat ik wel een kleine minpunt vind is dat je bijvoorbeeld bij de hals een naad ziet lopen. Maar daar kunnen ze natuurlijk niks aan doen.

Ook leuk om te weten is dat je door dit pak heem kunt drinken. Eten zal moeilijk gaan, maar drinken gaat prima! Ook als het pak nat is, schijnt hij niet door en dat vind ik elf wel echt een grote pluspunt!

Vier jij carnaval, en zo ja, als wat ga jij verkleed?

* Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen ter review

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

19 thoughts on “Carnaval outfit

  1. Ik heb wel vaker mensen zien lopen in een pas zoals dit, met carnaval maar ook op festivals. Ik zou het zelf nooit aantrekken, denk dat ik er gek van zou worden 🙂

    1. Zelf had ik het nog niet eerder gezien (behalve op tv dan), zelf lijkt het me wel eng om zo iemand tegen te komen. Het is dat ik weet dat mijn broertje in dat pakt zit 🙂

    1. Haha ja ik vier zelf ook geen carnaval hoor, doe ze ook niet in dit deel van het land waar ik woon. Maar ik vind dit pak wel heel erg grappig, maar ook eng als je niet weet wie erin zit 🙂

  2. Carnaval vieren heb ik al heel lang geleden achter me gelaten, daar doe ik niet meer aan. Maar het pak ziet er wel leuk uit, maar het lijkt me ook wel benauwend, omdat het je hele gezicht bedekt.

    1. Dankje! Ja dat gaat helaas niet met dit pak, maar je kunt heel makkelijk je hoofd eruit doen door de rits aan de achterkant.

  3. Wat een grappig pak! Het lijkt mij alleen best eng om zo’n pak om je hoofd te hebben, ik zou meteen bang zijn om te stikken haha.

  4. Hahaha, je ziet er echt prachtig uit! Leuke outfit, volgende week vrijdag vertel ik pas lekker hou ik eruit ga zien

Comments are closed.