Carbonated bubble clay mask – Top of flop?

bubble clay mask

Een tijdje geleden bestelde ik op Aliexpress het Bubble clay mask. Mega benieuwd naar wat dit zou zijn, en wat het zou doen met mijn huid. Ik probeerde dit masker en vertel je et graag meer over. Is het een top of toch een flop?

Eerder kon je al op mijn youtube kanaal en op mijn blog zien dat ik dit masker bestelde bij Aliexpress. Ik betaalde 2euro en 90 cent en daarvoor kreeg ik het ook gratis opgestuurd. Geen geld voor een apart maskertje, want zo’n masker was ik in Nederland nog niet tegen gekomen.

Bubble clay mask

bubble clay mask
Het masker is verpakt in een doosje wat er leuk uit ziet. De verpakking verklapg nog niet veel informatie over het masker, al staat het wel netjes in het Engels beschreven. Als je de verpakking open maakt zie je daar een plastic pot in dezelfde kleuren als de verpakking. Draai je de dop open van de plastic pot, zie je meteen een donker grijze smurrie tevoorschijn komen. Het is redelijk vloeibaar en je moet oppassen als je de pot schuin houdt, dat de substantie er niet uit loopt.
bubble clay mask

Het masker brengt makkelijk aan en je hebt maar een klein en dun laagje nodig voor een leuk schuimend effect. Na een paar minuten komen er allemaal kleine luchtbelletjes op de plaatsen waar je het masker hebt aangebracht. Zelf kreeg ik niet meteen het mooie schuimend effect. Wat ik daarom deed is het masker dat ik op mijn gezicht had, opnieuwe insmeren. En voila, binnen een paar minuten had ik een gezicht vol schuim zoals ik had gezien op alle fotos op Aliexpress.
bubble clay mask

Ik vind het zeker een top product, en als de pot leeg is, bestel ik zeker een nieuwe. Je moet daarmee wel echt goed opletten. De prijzen verschillen heel erg en ook qua verzendkosten zit er redelijk wat verschil. Ik kocht dit masker voor 2,90euro en gratis verzendkosten. Neem ongeveer 3euro als richtlijn en zoek gericht, dan vind je vaak de leuke aanbiedingen.

Kende jij dit masker al? En zou jij zoiets willen uitproberen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.