Canon EOS M10 – Mijn nieuwe blog camera!

nieuwe blog camera

Begin december was ik echt in tweestrijd met mezelf. Ik begon mij namelijk flink te irriteren aan de camera die ik had voor mijn blog (de Nikon d3100). In het donker of bij een lichte schemering wil deze camera al geen foto’s maken, en ook de kwaliteit was ik niet tevreden over. Ik begon dus een zoektocht naar een nieuwe blog camera. En die vond ik!

Mijn zoektocht startte bij de Mediamarkt, maar daar hadden ze niet precies wat ik zocht. Er waren heel veel camera’s niet op voorraad, en mijn innerlijke drang om een nieuwe goede camera te hebben werd steeds groter. Ik moest en zou dit jaar nog een nieuwe blog camera hebben. Tja de Nikon heb ik ook al ruim 4 jaar geloof ik, dus op zich mocht ik best een nieuwe camera. Plus ik had er voor gespaard met het geld wat ik verdiend hebt mijn blog het afgelopen jaar. Mijn zoektocht ging dus gestaag verder.

Nieuwe blog camera

Al snel zag ik de Canon EOS M10, en die verdween niet meer uit mijn hoofd. Na 2 dagen twijfelen heb ik heb toch besteld, want had immers met mezelf afgesproken om het geld wat ik met mijn blog verdien in mijn blog te investeren. Dus ik besloot de witte variant met zilveren lens te bestellen bij cool blue, voor 319 euro. En nu heb ik hem! (Althans ik heb hem al een tijdje in huis, alleen nu deel ik het op mijn blog) Het is een kit, waarbij ook een lens zit (de zoom lens EF-M 15-45 mm IS STM), het heeft een kantelbaar scherm wat heel erg fijn is met filmen. Ondertussen heb ik al redelijk wat filmpjes en foto’s gemaakt, en kan dan ook niet anders zeggen dat ik echt enorme fan ben van deze camera.

De foto hierboven is bijvoorbeeld gemaakt met mijn nieuwe camera. Ik hoefde niets aan de belichting te doen, enkel hem iets kleiner te maken zodat het niet een mega bestand zou worden. Ook maakt hij echt hele mooie foto’s van mijn aquarium en de garnalen. Jullie kunnen dus binnenkort gaan genieten van foto’s met mijn nieuwe camera.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Canon EOS M10 – Mijn nieuwe blog camera!

 1. mogge Carolien
  daar ga je veel plezier van hebben
  kan je vertellen hoe je geld kan verdienen met een blog , ik heb nu al meer dan 10 jaar een blog en nog nooit een cent gezien
  geniet de dag

  1. Goedemorgen!
   Ja hoor, natuurlijk kan ik dat. Heb er al een aantal artikelen over geschreven die online staan op mijn blog. (zoek even onder ; geld verdienen met bloggen) Mocht je daarna nog vragen hebben mag je mij altijd mailen! (info@liefscarolien.nl)

Comments are closed.