Campingkast van Froyak (Action)

campingkast

Rond de zomer periode heeft de Action altijd heel veel spulletjes voor de camping in het assortiment. Daar ging ik eens doorheen met mijn winkelwagentje, en zag een hele handige campingkast staan van het merk Froyak. Voor de prijs hoef je hem niet te laten staan, want deze is zeer betaalbaar vergeleken met andere winkels waar ze een campingkast verkopen. Maar is deze ook wel goed? Valt hij niet uit elkaar, en heb je wel genoeg opbergruimte?

Opbergruimte heb je zeker! Jongens, wat is de inhoud van deze kast groot zeg. De 3 grote planken waar ik zeker alle pannen, borden, bekers, schaaltjes en zelfs een deel van mijn boodschappen in kwijt kan. Door het 1-2-3 opzetsysteem heb je de kast in een paar minuten staan. Ideaal dus voor op de camping, want tja je moet dan al genoeg opzetten en klaarzetten. Een kast die dan makkelijk in elkaar gaat is dan wel net zo prettig.

Campingkast van Froyak

In het assortiment van Froyak zitten onwijs veel handige spulletjes voor op de camping. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook campinggas en een gasstelletje, maar ook producten als handdoeken, tafels en meer. Omdat ik enkel nog maar een campingkast nodig had nam ik alleen deze mee. De kast is te koop bij Action voor 16,95euro, en is makkelijk mee te nemen. De kast zelf heeft een handvat aan het frame waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen. Eenmaal in elkaar kun je ervoor kiezen of je de kast open wilt houden of dicht. Want het heeft namelijk ook een hele handige rist waardoor je niet steeds in de kast hoeft te kijken. Handig als je boodschappen erin legt, en je niet wilt dat hier vliegen of andere insecten bij komen.

Campingkast ingeklapt
campingkast

Campingkast opgezet
campingkast froyak

Campingkast inhoud van binnen
campingkast froyak

Mocht je op vakantie gaan met een tent of vouwwagen, is deze kast echt ideaal! Ik raad hem dan ook zeker aan, aan iedereen die gaat kamperen. Heel betaalbaar, goed stevig en veel opbergruimte. Alles wat je nodig hebt bij een kast.

Heb jij wel eens het Froyak assortiment gezien bij Action?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Campingkast van Froyak (Action)

  1. Wat een handige tip! Wij twijfelen nog om een tent te kopen. Vanwege alle extra dingen wat je moet kopen. Wist niet eens dat je dit soort dingen bij de Action kunt kopen. Super!

    1. Dankjewel! Het is echt een hele fijne kast, veel plezier van gehad tijdens de vakantie. Bij de Action kun je erg veel dingen kopen voor het kamperen, echt ideaal als je het een keer wilt uitproberen en niet veel geld kwijt wilt zijn.

  2. Wij hebben 1 kastje van bij decathlon gekocht maar ik moet zeggen, ik heb 2 slaapzakken voor mijn jongens gekocht van Froyak voor op scoutskamp te gaan en het is eigenlijk heel goede kwaliteit voor de prijs die je betaald!

  3. Goede tip maar hoe zwaar is de kast? Wij moeten alles namelijk kwijt in de dakkiffer including tent dus dan mag het niet te zwaar zijn. Weet je dat toevallig?

    1. De kast is niet heel erg zwaar, maar ik zou niet durven zeggen hoeveel hij ongeveer weegt. Op de website van Action staat de kast geloof ik bij nieuwe items, misschien dat je daar wat meer info kunt vinden?

  4. Is hij stevig genoeg om er een plankje op te leggen en hier een tvtje op te zetten ??

Comments are closed.