Camera producten van Aliexpress – Review!!

camera producten van Aliexpress

Op Aliexpress kocht ik een tijdje geleden hele leuke camera producten en het leek mij wel handig om een artikel over te schrijven want het kan je veel geld besparen! Daarbij hebben ze ook hele leuke camera producten op Aliexpress dus het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Het is niet zo dat ik heel veel producten kocht maar ik had een camera tas nodig en ik wilde een leuke camera riem hebben. Die vond ik op Aliexpress en precies welke ik wilde hebben. Daarom laat ik ze heel graag aan je laten zien want ik ben er echt heel erg blij mee!

Camera producten

camera producten van Aliexpress
Voor mijn Canon EOS M10 wilde ik heel graag een camera riem die iets leuker en hipper is dan de standaard camera riemen. Op Aliexpress zag ik een hele gave zwarte riem met witte stippen en nep leren details. De riem ziet er niet heel goedkoop uit en voelt ook erg goed aan. Hij is zo stevig en doet geen pijn waardoor uren met de camera lopen ineens heel prettig wordt. Op vakantie en met inmiddels vele dagjes weg heb ik de camera riem gebruikt en hij bevalt heel erg goed. Voor de riem heb ik €1,25 betaald op Aliexpress al zijn er ook riemen die nog goedkoper zijn, maar ik wilde perse eentje met stippen.
camera producten van Aliexpress
Ook wilde ik een tas voor mijn camera die niet lomp en groot is. Dat is zeker gelukt en ook nog een nep leren knal roze die perfect om mijn camera past. Het heeft een body voor de camera en daarop kun je de hoes / tas klikken. Heel erg fijn en zeker als je een dagje weg gaat en niet veel mee wil sjouwen. Nadeel is alleen dat je geen ruimte hebt om iets extras mee te nemen, zoals een extra sd kaartje of de lader van de camera. Verder vind ik het heel erg fijn. Naast mijn camera tas van Aliexpress heb ik altijd een extra tasje mee waar mijn portomonnee en telefoon in heb zitten. Hier leg in vaak ook een extra sd kaartje in voor het geval dat. Voor deze nep leren roze camera tas betaalde ik op Aliexpress €8,55 wat behoorlijk budget is vergeleken met de tassen die je online kunt kopen of bij verschillende winkels.

Ben jij op zoek naar camera producten neem dan zeker eens een kijkje op Aliexpress, de langere verzendtijd is het vaak meer dan waard.

Heb jij wel eens iets op Aliexpress gekocht?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Camera producten van Aliexpress – Review!!

Comments are closed.