Calvin Klein overhemd

Calvin Klein overhemd

Dat mijn broertje graag overhemden draagt dat heb ik al wel eens eerder geschreven op mijn blog. En de afgelopen week kreeg hij weer een leuk pakketje waar hij heel blij mee is. Het Calvin Klein overhemd is één van de overhemden die hij erg fijn vind en hem ook nog eens heel erg mooi staat. Benieuwd hoe het hem staat?

Dennis draagt maar al te graag een overhemd, gecombineerd met een vest en een stoere donkere spijkerbroek. Juist deze combinatie staat hem heel erg goed en kan ook prima naar school gedragen worden. Uiteraard kan het Calvin Klein overhemd ook gecombineerd worden met een pak of jasje. Ieder zo zijn ding. Ik laat je in dit artikel graag zien hoe mijn broertje zijn overhemden van overhemden.com combineert en draagt.

Calvin Klein overhemd

Calvin Klein overhemd
Deze slim fit Bari licht blauwe overhemd van het merk Calvin Klein is gemaakt van 98% katoen en 2% lycra. Het mooie poplin weving in combinatie met de slim fit pasvorm, maken deze overhemd tot een plaatje. Daardoor geschikt om zowel zakelijk als casual te dragen.

Het licht blauwe overhemd staat hem erg goed, en is een mooie aanvulling op de overhemden die hij al heeft. Maar overhemden.com heeft niet alleen overhemden op hun website. Ook bieden zij alan red t-shirts aan, en perfect bij dit overhemd te combineren zijn. Daarnaast hebben ze verschillende pasvormen waarbij voor ieder iets wils te koop is. Neem zeker eens een kijkje, en laat je oog vallen op één van de vele mooie overhemden die er te koop zijn.
Calvin Klein overhemd

Kende jij deze webshop al, en heb je er misschien zelfs wel eens iets gekocht? Zo niet, dan kan ik het je echt aanbevelen.

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.