Review

Call of duty WWII – Dennis schrijft

Eens een keer iets anders op mijn blog. Dennis schrijft komt af en toe met een game review van spellen waar hij verslaafd aan is of graag speelt. Vandaag staat de game; Call of duty WWII op de planning. Benieuwd naar het spel?

Dennis heeft dit spel eind september al gekocht maar moest daarvoor nog een hele lange tijd wachten tot hij het kon spelen. Dit spel ging namelijk pas op 3november midden in de nacht online. In dit artikel; Dennis schrijft verteld hij meer over het spel en wat hij er van vind. Inmiddels heeft hij al vele spel uren achter de rug en kan hij jou dus een goed beeld geven van het spel.

Call of duty WWII

Over het spel

call of duty wwII

Het spel Call of duty WWII is een adembenemende belevenis en heel realistisch gemaakt. De verschillende onderdelen in de game maken het spel wel echt spannend. Bij de story volg je het verhaal van een jonge soldaat. Zo kun je bijvoorbeeld een landing maken in Normandië, en voel je de harde realiteit van oorlog. De game bevat een multiplayer gedeelte, zombies, en de campaign. De campaign is het meest realistisch en heeft verschillende hoofdstukken die in de tweede wereld oorlog zijn gebeurd.

Wat ik van het spel vind?

Dat ik het spel dagelijks speel zegt wel iets over hoe leuk ik het spel vind. De verhaallijnen in de campaign zijn heel erg realistisch en mooi gemaakt. Maar de zombies zijn toch wel 1 van mijn favoriete stukken in het spel.

Ken jij het spel, of heb je het zelfs al gespeeld? Deel dan hieronder in de reacties wat jij er van vind. Zo kun je anderen helpen met de beslissing of ze het spel wel of niet kunnen aanschaffen. Let wel op, het is nu nog een heel prijzig spel. Ben je niet zeker of je het wel een ‘leuk’ spel zal vinden, wacht dan gewoon een paar maanden tot de eerste winkels hem gaan af prijzen.

1 thought on “Call of duty WWII – Dennis schrijft”

  1. mogge Carolien
    ik heb totaal niets met spelletjes , en zeker geen die oorlog simuleren
    maar zo heeft een ieder zijn eigen hobby’s en daar is ook niets mis mee
    geniet de dag

Comments are closed.