Cake maken van Xenos

Voor mijn verjaardag kreeg ik hele leuke en vrolijke bakspulletjes! En vandaag laat ik je zien hoe de cake is geworden, en of hij wel zo lekker was! Is het de moeite waard, of toch niet?
De bakspulletjes waar ik het over heb zitten in een hele leuke en kleurrijke verpakking. Je wordt hier al spontaan vrolijk van!
_DSC3872-001
Deze set van Lily’s Favourites heb je in verschillende smaken, namelijk ook nog ééntje met citroencake. Ik kreeg de chocolade cake en probeerde hem gelijk uit! Ik ben gek op chocolade en deze leuke pastel kleurtjes geven een extra boost om hem snel te gaan proberen!

Het bakblik wat er bij zit is een ijzeren ronde blik en ik he de kleur roze. Hoe leuk!
_DSC3876-001
Wat er bij deze set zit is simpel. De roze zak is de bakmix, en de blauwe zak is de frosting. Daarnaast heb je nog het bakblik, en op het papier staat binnenin het recept. Kijk eens hoe vrolijk dit er al uit ziet! Je wilt toch gelijk gaan beginnen? Ik wel, daarom last ik snel het recept.

_DSC3882-001
In 5 simpele stappen is je cake klaar. Je hebt maar weinig ‘extra’ ingrediënten nodig, dus laten we maar snel beginnen. Ik verwarmde de oven voor, smeerde de vorm in met boter (lekker dik zodat ik er bijna wel van verzekerd was dat de cake heel uit de vorm zou komen). Vervolgens ging in de ingrediënten mixen, en zodat ik een mooi beslag had kon het in de bakvorm!

_DSC3904-001
Nee het ziet er niet netjes uit, dat beken ik! Maar dat hoefde ook niet, want de cake zou nog een flink stuk gaan groeien! Kijk zelf maar naar de volgende foto’s!

_DSC3908-001
Zoals je wel ziet is de cake er niet helemaal heel uit gekomen, ondanks dat ik redelijk wat boter had gebruikt. Maar gelukkig is er straks met de frosting erop niets meer van gezien! De cake is nog een behoorlijk stuk gegroeid kun je zien aan de onderkant! Zeker wel 3 a 4 cm! De cake ziet er nu al heel erg lekker uit, maar is nog niet klaar! De frosting moet er nog op! Let’s do this!

_DSC3915
Omdat ik hem er met alleen de witte frosting er een beetje zielig uit vond zien,  besloot ik om de smikkels uit de kast te pakken en hem te bestrooien. Kijk eens hoe vrolijk hij er nu uit ziet! Net zoals de verpakking!

De cake vond ik verrassend lekker. De frosting heeft een hele frisse geur, wat de zoetigheid van de chocolade cake iets weg neemt. Een hele mooie combinatie! Ik vind het echt het proberen waard, deze set van Lily’s favourites. Binnenkort komt er ook nog een andere review van deze set online. Namelijk de mugcake, ben je hier ook benieuwd naar, kijk dan zeker even regelmatig op mijn blog!

Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Cake maken van Xenos

Comments are closed.