Beauty Review

Cailyn pure lust extreme matte tint

cailyn
Al een tijdje heb ik de extreme matte tint van Cailyn in huis. Deze zat namelijk in de Styletone box van November. Ik testte hem een tijdje uit, en laat jullie vandaag uitgebreid weten wat ik er van vind. Het is niet echt een lipgloss, maar ook geen lipstick.  Benieuwd wat voor soort lipproduct Cailyn pure lust extreme matte tint precies is, lees dan vooral even verder.
Zoals ik al vertelde kreeg ik de matte tint bij de Styletone box van november, mocht je benieuwd zijn wat ik daar nog meer in de box kreeg kijk dan zeker even dit artikel.

Deze matte tint is niet zomaar een lipgloss. Want hij droog namelijk op, op je lippen. Cailyn is een Amerikaans merk, maar hier in Nederland kun je ook dit product bestellen. Ze hebben een online webshop, waar nog veel meer producten van dit merk op staan. Heel veel informatie op de site kon ik niet vinden van het merk, alleen dat de producten niet op dieren wordt getest. Dat is natuurlijk heel fijn om te weten.

cailyn
De kleur die ik kreeg is nummer 9. Het is een donker roze nude kleur. De verpakking is bijna gelijk aan normale lipgloss houders. Ook het sponsje waarmee je het product op je lippen aanbrengt is hetzelfde als een lipgloss product. Toen ik dit product de eerste keer gebruikte schrok ik wel, want hij droogt op, op je lippen. Eerst glanst hij nog mooi op je lippen, en na een minuut ongeveer is hij ontzettend matte. Ik moet wel zeggen dat ik het wel prettig vond, want zo geeft het product niet af, en kun je de hele dag genieten van een mooie kleur op je lippen.

cailyn
Op je lippen is hij ontzettend licht, of dat komt gewoon omdat ik hem maar dun heb aangebracht. Zelf vind ik hem erg mooi, en ik gebruik hem ook regelmatig. Hij geeft bij mij niet af op bekers, en blijft zeker een paar uur mooi op je lippen zitten. Wel kan het zijn dat je hem in de middag even moet bijwerken, omdat de kleur wel iets vervaagt bij lag dragen. Je kunt het makkelijk aanbrengen met het sponsje, en met wat reinigingsmelk haal je het er ook weer makkelijk af.

Wat voor soort lipproducten gebruik jij het liefst, en wat vind je van een product dat opdroogt op je lippen?

17 thoughts on “Cailyn pure lust extreme matte tint”

    1. Nee helemaal niet! Het trekt alleen in de lippen waardoor het extra lang op je lippen blijft zitten.

    1. Dankjewel! Het is een lipgloss, maar het voelt helemaal niet als een lipgloss. Plakt niet, en trekt in in je lippen. Heel erg fijn 🙂

    1. Deze is echt matte, en is erg mooi als hij is ingetrokken. Ik ben er echt dol op, en draag hem ook erg graag!

Comments are closed.