Bycleo

bycleo
Een tijdje geleden kwam ik de webshop Bycleo tegen. Met fashion en lifestyle musthaves, een hele leuke webshop om een kijkje op te nemen. Ik laat in dit artikel zien welke producten ik heb uitgekozen, en waarom. Een artikel met weer wat meer foto’s als dat ik normaal plaats, gewoon omdat het mooi is!
Zoals je hierboven al op de foto hebt kunnen zien heb ik 3 verschillende items uitgezocht. Een sjaal, waar zaterdag ook een outfit artikel over online komt! Een setje met ringen, en een ketting.

Even kort over de sjaal; het is een dun gebreide sjaal, met verschillende kleuren en patronen. Ik vind hem heel erg gaaf, en heb daarom besloten om aankomende zaterdag er een outfit of the day mee te maken. Ik zal in dit artikel verder niet meer ingaan op de sjaal, dat zal ik zaterdag doen.

bycleo
Het setje met ringen. Dit setje heeft 6 ringentjes, waarvan 2x 2 dezelfde en 2 die niet iets afwijken van elkaar. Zelf vind ik de brede ring en de dunne egale ring het mooiste.

bycleo
bycleo
Het zijn nuckle ringen en daardoor draag je ze net boven het kootje van je vingers. Ze hebben allemaal een gouden kleur en je kunt er voor kiezen om 1 ring te dragen of gewoon het hele setje. Het is natuurlijk geen echt goud, maar ik vind het er wel heel erg mooi uit zien.

En als laatste item zocht ik nog een subtiel kettinkje. En dat is een goud kettinkje geworden met een staafje. Op het staafje staat niks, en je kunt het dan ook makkelijk bij elke outfit dragen.
bycleo
bycleo
Je kan hem kort dragen,Β  maar ook heel lang. Beide is erg mooi.

Mocht je benieuwd zijn geworden naar de webshop van Bycleo, dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen. Ze hebben een mooi assortiment en voor ieder wat wils. Niet alleen sieraden maar ook horloges, en andere accessoires.

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review van een bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

21 thoughts on “Bycleo

  1. Ik vind die ringen altijd zo leuk staan, maar het lijkt me ook zo naar zitten of snel en gemakkelijk af gaan.

    1. Dankjewel πŸ™‚ Ja die ketting vind ik erg mooi. En de sjaal draag ik nu echt super graag (komt zaterdag een ootd van online πŸ™‚ ) Liefs

Comments are closed.