By kelsha | ICE Day & Night white gold elixir

Ik had nog nooit een product gebruikt met goud erin. Dus ik was erg benieuwd wat de ICE Day & night gold elixir nou zo goed maakt! Benieuwd wat voor soort product dit is?

De ICE Day & Night is een product gemaakt voor je dagelijkse huid verzorging. Deze moosturizer helpt je gezicht hydrateren zonder het zwaar of vet te maken. Het is ook gemaakt voor alle huidtypes, van droog tot vet of gemengd, dit product is voor jou!

ICE day & Night White gold

Dit product bevat een behoorlijke lijst met ingredienten waar je blij van wordt. Maar ook je huid wordt hier heel erg blij van sant het is echt een verwennerij. De vitamines E, B en C samen met de Aloe vera zorgen ervoor dat de huid wordt gevoed en fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Het laat je huid weer stralen!

Ingrediënten
24k gold flakes, Marine collagen, Placental Extract, Hydrolised Wheat Potein, Aloe Vera Extract, Lavender Oil, Vitamin C, Deionized Water, Vitamin E, Vitamin b3, Vitamin b5, Vitamin b6, Beta Caroten, P-anisic Acid.

Hoe heb ik dit product ervaren?


Dit product zat ooit in de Goodiebox. Het heeft een hele tijd in de kast gelegen tot ik begon met het wegwerken van alle reviews die ik nog moest schrijven voor de blog. Het product heb ik ongeveer 4 maanden gebruikt voordat ik deze review schreef. Wat mij opviel is dat ik zelf het niet heel makkelijk vond om aan te brengen. Er zit een pipet in waar je wat van de moisturizer in kunt doen maar omdat hij best een dikke substantie heeft zit ook de hele pipet onder zodra je hem uit de verpakking haalt. Zelf vond ik dit niet heel prettig werken. Je moet het daarna alsnog over je gezicht verdelen en uitsmeren. Het trekt wel snel in de huid en ik heb het idee dat na een week de creme echt verbetering laat zien aan de huid. Helaas moet ik een aantal keren in die periode weer een mondkapje op en is mijn huid rond mijn kin weer zeer geirriteerd. Maar de moisturizer maakt de huid wel egaler en de irritatie plekjes worden minder. Voor de prijs van €29,95 voor 30ml is dit zeer prijzig maar je krijgt wel een product waar echt goud in is verwerkt en met een heleboel fijne ingredienten die je huid echt verwennen!

Heb jij ooit een product geprobeerd waar goud in is verwerkt?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.