Bullet journal – wat gebruik ik?

twinmarkers

Vorige week verteld ik dat ik vanaf januari ga starten met een bullet journal. Ik liet al een aantal dingen zien die ik daarvoor ga gebruiken, maar ik kocht nog meer. Wat ik allemaal ga gebruiken, en wat ik gekocht heb dat laat ik je dan ook graag zien. Wat gebruik ik voor mijn bullet journal, en jij?

In het filmpje vorige week liet ik al zien dat ik mijn bullet journal net even wat anders ga starten als anderen. Zo ga ik namelijk gebruik maken van een notitieboek en een agenda. Beide ga ik gebruiken, en daardoor gaat de bullet journal er ook net even wat anders uit zien. Maar wat ga ik allemaal gebruiken?

Wat gebruik ik?

Allereerst zoals ik in het filmpje liet zien de agenda van 2018 van Diana leeflang. Ook haar notitieboekje nam ik destijds  mee, en die ga ik ook gebruiken. Verder liet ik je een aantal andere dingen zien. Hieronder zal ik opsommen wat ik allemaal gebruik voor het schrijven en versieren.

Schrijven en versieren:
– Washi sheets 15×15 cm van Action
– Washi tape de mini rolletjes van Action
– Twinmarkers set van 12stuk en losse per 3 van Action
– 30 gel pens van Action
– Zwarte fineliner van Action
– Potloden setje met grip in verschillende kleuren van Action
– Schaar
– Geo driehoek

Dat zijn eigenlijk alle producten die ik ga gebruiken voor de bullet journal. Verder doe ik inspiratie op Youtube, en op Pinterest. Omdat ik in ieder geval de eerste maand (januari) op video ga zetten, kun je al deze dingen terug zien in dat filmpje. Ik zal dan ook precies laten zien welke kleurkeuze ik gemaakt heb, en wat wel of niet mijn insteek is. Ben je daar benieuwd naar, houd dan zeker mijn YouTube kanaal in de gaten.

Heb jij een bullet journal? Wat gebruik jij allemaal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Bullet journal – wat gebruik ik?

  1. Leuk. Alleen de twinmarkers van de action gaan gigantisch doordrukken. De achterkant van de pagina kun je niet meer gebruiken. Dat vind ik in een bujo altijd zonde

    Groetjes veronique

  2. super leuk!
    ik gebruik ook veel een potlood en gum om mooie tekeningen er in te maken en later trek ik die over met een fineliner 🙂

  3. Ik heb nog geen BuJo, maar in het nieuwe jaar denk ik er over om er een in gebruik te nemen voor lijstjes.

Comments are closed.