Bullet journal voor September 2018

Het is alweer tijd om mijn bullet journal voor september 2018 te gaan maken. Had eigenlijk weinig inspiratie want heb veel meer ideetjes voor oktober eerlijk gezegd. Dus het is een mega simpel thema geworden. Benieuwd hoe mijn planning voor september is geworden? Ik maakte er een filmpje van!

Simpel en eenvoud, kernwoorden voor de planning van september kun je wel zeggen. Ik had eigenlijk geen idee hoe ik mijn planning wilde maken dus hield ik het echt heel erg simpel. Ik gebruikte een aantal spulletjes van Aliexpress die ik had liggen en deed op mijn eerste pagina een poging om een herfstthema te creeren.

Planning voor september 2018

Op mijn eerste pagina zoals je kan zien maakte ik een simpele layout van september en verwerkte ik daarin een aantal blaadjes. Dit was iets minder mooi geworden als ik had gehoopt dus laten we die pagina snel vergeten. Op de pagina erna wilde ik mijn verjaardag die 29 september is een beetje laten terugkomen. Ik versierde de pagina met slingers, glazen en uiteraard de tekst ‘lets celebrate’. Feestelijk genoeg vond ik. Tijd om door te gaan met de weekplanningen. Eenvoud meer hoef ik er niet over kwijt toch, als je het filmpje hebt gezien. Ook maakte ik nog een wishlist voor mijn verjaardag al had (en heb nog steeds) geen idee wat ik daarop moet zetten.

Weet jij wat je op je wishlist zou zetten?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Bullet journal voor September 2018

  1. Eerlijk gezegd kijk ik met bewondering naar mensen die zo planmatig te werk gaan. Ik heb dat absoluut niet in me. Soms maak ik wel eens een planning van iets dat af moet voor een bepaalde datum, maar verder doe ik alles uit de losse pols. Lukt goed en ik voel me er prima bij.
    Wishlist heb ik ook niet, ik alles wat mijn hartje begeert.
    Saai hè.

Comments are closed.