Bullet journal voor Oktober 2018 – Harry Potter thema

bullet journal - plan with me

Hier is hij dan, mijn bullet journal voor oktober 2018! Oktober staat centraal voor Halloween dus besloot ik om voor een Harry Potter thema te gaan. En ik heb het al af dus bij deze deel ik graag hoe het geworden is. Helemaal in Harry Potter style!

Had ik voor september geen idee wat ik moest doen wist ik toen al wel hoe mijn planning voor oktober eruit moest komen te zien. Ik wilde heel graag een Harry Potter thema en ook al ben ik geen tekenwonder toch vind ik mijn planning best aardig gelukt! Ik ging voor een drukke opening van de maand, naar een rustige weekplanning naar weer een druk einde. Ook voerde ik een nieuwe pagina in die je ook voorbij ziet komen.

Harry potter thema bullet journal

In mijn bullet journal heb ik gebruik gemaakt van kleurpotloden van de Action, fineliner dun en fineliner dik en verder helemaal niets.

Zelf ben ik best wel blij met hoe mijn planning geworden is. De tekeningen zijn mooi geworden en over het hele geheel past alles bij elkaar. De weekplanningen heb ik rustig gehouden zodat het niet te druk wordt als ik mijn to-do punten erbij op schrijf.

Hoe mijn planning voor de volgende maand wordt is nog een grote vraag. Ik heb werkelijk geen idee hoe ik die wil invullen. Maar daar heb ik gelukkig nog even de tijd voor.

Wat vind jij van de planning?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Bullet journal voor Oktober 2018 – Harry Potter thema

Comments are closed.