Bullet journal voor mei 2018!

Stationary collectie Diana Leeflang

Lekker op tijd dit keer! De planning voor de komende maand Mei is af en in dit artikel laat ik je dan ook graag zien hoe ik mijn bullet journal voor de maand mei in elkaar heb geknutseld. Lekker veel kleur gebruikt om de lente eens extra door te voeren in de bullet journal. Heb jij je planning voor volgende maand al af?

Mei, de maand waarin we hopelijk veel zomerse temperaturen krijgen want daar ben ik echt aan toe! Omdat ik wel toe ben aan warmte heb ik geprobeerd om deze komende maand de bullet journal voor mei vrolijk in te vullen. Ik gebruikte de nodige stickers en mijn mood tracker is ook lekker vrolijk en wordt zeker kleurrijk.

Bullet journal voor mei 2018

Om alles wat makkelijker en sneller aan jullie te kunnen laten zien, heb ik ook dit keer weer gebruik gemaakt van een filmpje!

Hoe ik mijn bullet journal heb ingedeeld


In mijn bullet journal werk ik voornamelijk met de fineliners en gel pennen van Action.
Mijn maand overzicht heb ik opgeleukt met een paar rub-on stickers en mijn mood tracker op de pagina ernaast heb ik gemaakt met mijn gouden gel pen en met de zwarte fineliner. Ik koos ervoor om deze maand eens slingers van hartjes te maken. Een lekker vrolijk en kleurrijk geheel als de maand vordert. Op de pagina’s die daarna volgen heb ik mijn weekplanning, maar dat niet alleen ook voegde ik een nieuw element toe namelijk de I Did. Onder dit schema houdt ik bij hoeveel ik die dag gedronken heb, hoeveel ik geslapen heb en hoeveel ik gelopen heb (stappen). Zo kan ik voor mezelf bij houden welke dagen overheersen (goede dagen of slechte dagen). Ook kan ik in dit schema goed zien of ik wel genoeg gedronken heb die dag, uitgangspunt is 2 liter maar liever iets meer. De weekplanning en i did schema heb ik op alle pagina’s opgeleukt met een paar stickers. Variërend van vogels tot bloemen. De pagina na mijn weekplanning heb ik gebruikt voor een quote met sticker en de pagina daarnaast voor de ‘One line a day’ die elke maand terug komt. De 2 pagina’s die volgen wil ik de hele maand opvullen met dingen die mij vrolijk of blij maakte die maand. Verder staat er in mijn bullet journal voor mei nog ‘My workout plan’ en ‘Things i have to do this month’. En dat was mijn planning voor mei. Ik hoop op een positieve maand met veel leuke dingen.

Vraag aan jou: Wat vind jij van mijn bullet journal van mei? En welk onderdeel vind jij het handigste in een bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Bullet journal voor mei 2018!

Comments are closed.