Bullet journal voor Juni 2018

Stationary collectie Diana Leeflang

Vorige maand was ik lekker op tijd met mijn bullet journal planning, maar deze maand helemaal! Ik maakte mijn bullet journal voor juni af en laat je graag zien wat ik in elkaar heb geknutseld. Voor wie mijn vorige planning al kleurrijk vond, vindt dat voor deze maand helemaal. Heb jij je planning voor volgende maand al af?

Het is bijna juni en dat betekend dat de zomervakantie steeds dichterbij komt. De zomer is flink in aantocht en daar hoort natuurlijk wel een zomerse planning bij. Voor Juni heb ik nog meer kleur gebruikt dan voor de bullet journal voor mei. Ik gebruikte weer de nodige stickers en mijn mood tracker is nog vrolijker en wordt zeker heel erg kleurrijk.

Bullet journal voor juni 2018

Om alles wat makkelijker en sneller aan jullie te kunnen laten zien, heb ik ook dit keer weer gebruik gemaakt van een filmpje!

Hoe ik mijn bullet journal heb ingedeeld

Op de begin pagina heb ik de pagina eerst opgevrolijkt met de nodige washi tape. Als je de pagina omslaat volgt er een quote die af en toe een glimlach op mijn gezicht moet toveren. Daarnaast staat mijn maandoverzicht die ik ook lekker kleurrijk heb gemaakt. De cactus sticker vond ik zeer goed passen voor het zomerse thema deze keer. Als je verder omslaat volgt er mijn mood tracker. Ik probeerde iets te tekenen wat ik nog nooit had getekend. Ik moet zeggen dat het aardig gelukt is en ben daarnaast ook erg benieuwd naar dit kleurrijke kunstwerk aan het einde van de maand. Op de pagina daarna heb ik weer mijn maandelijkse sleep tracker. Ik vind het prettig om bij te houden hoe ik heb geslapen. Op de pagina daarna heb ik gebruik gemaakt van een gekleurd vel papier met print en deze heb ik vastgemaakt met doorzichtige washi tape. En vervolgens volgt er mijn weekplanning. De eerste 3 dagen heb ik erg veel ruimte gemaakt, maar de dagen daarna heb ik iets dichter op elkaar getekend. Eens zien of dat ook werkt. Verder heb ik de pagina’s opgevrolijkt met wat stickers van bloemen en bladeren, oohja en de cactus niet te vergeten. Na mijn weekplanning heb ik een pagina gemaakt voor mijn ‘One line a day’ en moet eerlijk toegeven dat ik dit erg leuk vind om bij te houden. Op de pagina’s die daarna volgen heb ik ook weer deels de cactussen terug laten komen en vind je mijn I Did schema die ik vorige maand ook al maakte. De pagina daarna staat een quote die mij moet inspireren om te gaan sporten (een mini workout thuis om mijn spieren soepel te houden). En dan was dat alweer mijn bullet journal voor juni. Ik hoop volgende maand mijn planning nog vrolijker te maken en mijn vakantieplanning te gaan indelen.

Vraag aan jou: Wat vind jij van mijn bullet journal van juni? En hoe vind jij de mood tracker geworden?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Bullet journal voor Juni 2018

Comments are closed.