Bullet journal voor Juli 2018

Stationary collectie Diana Leeflang

Mijn laatste bullet journal planning in dit boek. Volgende maand begin ik in een nieuw boek dus vond het wel nodig om deze bullet journal voor juli 2018 heel erg vrolijk en zomers te maken.

Toen was ineens mijn huidige bullet journal vol na het maken van de planning voor juli 2018. Omdat de zomer nu echt aanbreekt heb ik kozen voor een lekker zomers thema en veel flamingos erin verwerkt. Moet zeggen dat ik zelf deze planning goed gelukt vind.

Bullet journal voor juli 2018

In mijn bullet journal heb ik veel flamingos getekend. Zijn goed gelukt vind ik zelf, ondanks dat tekenen zeker niet mijn sterkste punt is. In deze planning komt ook mijn vakantie en daarom heb ik wat elementen toegevoegd speciaal voor de vakantie en de dagen ervoor. Deze maand zal een mooie afsluiter zijn van dit notitieboek. Nu moet ik dus ook gaan kiezen welke ik hierna ga gebruiken. Dat wordt lastig want heb er nog 3 liggen die elk een andere layout hebben. Maar dat ik een zorg voor later deze maand. Nu eerst de planning voor juli 2018.

Wat vind jij van het flamingo thema? En wat vind jij handig om te noteren voor de vakantie?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Bullet journal voor Juli 2018

Comments are closed.