Bullet journal voor Augustus 2018

Stationary collectie Diana Leeflang

Een nieuwe bullet journal voor Augustus 2018, heerlijk om weer in een nieuw boekje te beginnen! De planning voor Augustus is inmiddels af dus tijd om te laten zien hoe mijn planning is geworden. Iets met ananas en flink zomer thema. Benieuwd?

Een nieuw boekje is altijd net even wat specialer dan verder gaan met een bestaand boekje. Ik koos voor het dunne boekje uit het Bullet Journal pakket van Diana Leeflang die ik begin dit jaar kocht. Ideaal om de komende maanden nog in te plannen om hopelijk vanaf Januari in een nieuw dik boek te beginnen.

Bullet journal planning augustus 2018

In het begin was ik een beetje inspiratieloos en wist ik niet echt welk thema ik wilde. In Juli had ik natuurlijk al flamingo’s was lekker zomers was, maar Augustus is natuurlijk ook nog vol op zomer. Na lang nadenken wilde ik iets met zomers fruit zoals ananas en watermeloen. Zo werd de planning voor augustus geboren.

Welke items ik dit keer heb gebruikt?


Allereerst heb je kunnen zien dat ik mijn bullet journal boekje uit het pakket van Diana Leeflang heb gehaald. Verder gebruik ik uiteraard een lineliner en de nodige kleurpennen van Action. Als extra accenten heb ik het knustelpakket van Action gebruikt waar een aantal tropische accenten zaten verwerkt die ik perfect kon gebruiken voor deze planning. Zoals je al in het filmpje kon zien heb ik voornamelijk ananas en watermeloen in dit thema verwerkt. Dit vind ik er zelf vrolijk en zomers uitzien. Voor het eerst ga ik mijn bullet journal meenemen op vakantie zodat ik mijn vakantie kan bijhouden in de bullet journal en alle bijzondere momenten kan opschrijven zodat ik het later in een artikel kan verwerken.

Heb jij ook een bullet journal? Welk thema heb jij dit keer gemaakt in je bullet journal?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Bullet journal voor Augustus 2018

  1. Leuke maandoverzicht van je bullet journal! Ik gebruik mijn BuJo als een positiviteit dagboekje, dat bevalt mij ook wel!

    1. Dankjewel! Vanaf vanavond begin ik met mijn ‘Holiday’ pagina dus ben heel benieuwd tot waar die gaat eindigen, haha.
      Als positief dagboekje is ook een top idee! Misschien ga ik dat volgende maand er ook wel in verwerken, een pagina met alle positieve dingen die maand. Goed idee!!

Comments are closed.