Bullet journal voor April 2018

Stationary collectie Diana Leeflang

Het is bijna April en daarom tijd om mijn bullet journal voor April te maken. Inmiddels heb ik hem af en laat ik daarom graag mijn bullet journal voor april aan jou zien. Ik probeerde een aantal nieuwe dingen uit en ging net even iets meer elementen toevoegen als voorgaande maanden. Sommige pagina’s zijn daarom iets drukker dan je misschien van mijn vorige filmpjes bent gewend.

Zelf houd ik er wel van om lekker op tijd te beginnen met de planning voor de volgende maand. Zeker nu ik het de komende tijd iets drukker ga krijgen is het belangrijk dat ik dingen op tijd plan. Het is nog even zoeken naar de juiste combinatie tussen rust en bezig zijn en dat zal ook niet heel makkelijk worden. Toch kan een planning daarbij helpen en heb ik hier met de bullet journal voor april flink rekening mee gehouden.

Bullet journal voor April

De planning voor April is net even iets anders als die van Maart bijvoorbeeld. Op de eerste pagina heb ik gelijk iets meer kleur en rust toegepast. Heel basis en simpel maar toch ook mooi (vind ik zelf). Ik tekende een paar bloemen met takjes en bladeren eraan. In April zal alles namelijk mooi in bloei gaan staan (of een begin maken met..). De pagina daarna heb ik mijn sleep tracker gemaakt. Ook deze heb ik iets opgeleukt met wolkjes en een maan. De pagina’s daarna zijn voor de water tracker en one step at a time tracker. Hier houd ik dus bij hoeveel ik gedronken heb die dag en hoeveel ik gelopen heb die dag. Daarna is er een pagina met een quote, om mezelf moed in te praten (wat positiviteit!). En daarna een lekker drukke mood tracker in het thema pasen. Daarna volgt er weer een pagina met quotes, en de pagina daarna de one line a day die ik zelf heel leuk vind om bij te houden. Op de pagina’s daarna komen mijn weekplanners.

Have fun met kijken naar het filmpje die ik er van maakte. Dit keer neem ik je niet mee tijdens het maken de bullet journal van april, maar laat ik enkel zien hoe mijn planning is geworden. En laat ik een kleine sneak peak zien van de maand mei waar ik ook een begin mee maakte!

Welke dingen vind jij fijn om bij te houden in een bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Bullet journal voor April 2018

Comments are closed.